Sara & Monopolet - podcast - 27. feb 2021
Listen now
Description
Monopolet: Forfatter Sara Blædel, komiker Linda P og læge og journalist Peter Qvortrup Geisling. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Judits mand nyder livet lidt for meget ifølge Judit. 2. Søren og Henriette er uenige om hvilken by de skal bosætte sig i. 3. Lises søn går i vuggestue og lugter af pædagogernes parfume. 4. Mias kæreste lader sine børn kigge i sin mobiltelefon. 5. Ida dumper skrald i sine naboers skraldespande efter mørkets frembrud. 6. Camilla har fundet et vovet fotografi af sin svigermor. 7. Tobias og Helene har fået en riskoger for meget. 8. Karen er blevet forelsket i sin læge. 9. Connies svoger er lokalpolitiker og har brug for hjælp, men de deler ikke politiske holdninger. 10. Campingpigerne har indgået en aftale under indflydelse af portvin, men ikke alle er enige i at den er gældende.
More Episodes
Monopolet: Direktør Uffe Buchard, radiovært Maria Fantino og tidl. minister Anders Samuelsen. Vært: Sara Bro
Published 09/18/21
Komiker Jan Gintberg, journalist og nyhedsvært Cecilie Beck og tidl. professionel fodboldspiller Thomas Gravesen. Vært Sara Bro.
Published 09/11/21
Monopolet: Skuespiller Peter Mygind, forfatter og foredragsholder Mads Christensen og generalsekretær Özlem Cekic. Vært Sara Bro.
Published 09/04/21