Reviews
Hvordan gavner det jeres lyttere at I begrænser adgangen til jeres indhold? Hvordan er det public service? Jeg vil ikke installere jeres elendige app!
kullle via Apple Podcasts · Denmark · 11/14/23
God
Jeg elsker at høre jer snakke det er så hyggeligt og sjov men selfølgelig også avligt at i er flyttet til DR💗
julegenie via Apple Podcasts · Denmark · 11/14/23
Syntes det er ærgeligt, at DR har valgt at flytte alt væk fra podcasts. Derfor kan man ikke give en anmeldelse her da man jo ikke kan høre det alligevel!
Per Zangenberg via Apple Podcasts · Denmark · 10/27/23
Please, kom tilbage.
Podcast savnes via Apple Podcasts · Denmark · 10/23/23
Synes stemningen tonen er blevet bedre, hvor den før afhandling af Saras meget svingende humør. Det hjalp efter Abdel Aziz Mahmoud bad Sara om at tale ordentligt. Det går stadig alt for meget tid med, at gæster skal forklare almene ting for Sara. Det er at undervurdere lytterne når alt skal...Read full review »
Voksne lyttere, ikke børn via Apple Podcasts · Denmark · 09/17/23
Mega ærgerligt at denne podcast kun kan høres i DR lyd appen…. jeg synes ikke, at det giver nogen mening at have mere end ét sted hvor man lytter til sine podcasts - og føler det bør være op til den enkelte hvor de vil lytte til det. Rigtig ærgerligt, da jeg virkelig godt kunne lide Sara og...Read full review »
nikolajmk via Apple Podcasts · Denmark · 08/17/23
Monopolet må have mistet vanvittigt mange lyttere på denne fejlslagne manøvre. Og siden i bliver ved med at spamme os med tomme “husk nu vi kun er i DR Lyd” “podcast-afsnit” tyder det på i godt ved den allerede er gal.
aloc_dk via Apple Podcasts · Denmark · 08/12/23
Fjollet at flytte det over på DR app’en. Man glemmer helt at programmet findes.
nfjealhviewohjtv via Apple Podcasts · Norway · 08/01/23
Måske er jeg bare gammel, men jeg kan ikke få for vane at lytte til podcasts i mere end én app. Den her strategi med at tvinge folk over i DR Lyd-appen er en fejlet strategi, og efter et stort tab af lyttere vil DR opdage det, og gå tilbage til den gamle model.
Iceduck via Apple Podcasts · Denmark · 07/17/23
Ret uforståelig move med at forlade de mest brugte podcast apps. Kan være der er nogen i DR, der mener at kunne få publikum til andre programmer hvis nu de kommer ind i appen pga monopolet…
RJAalborg via Apple Podcasts · Denmark · 05/30/23
Venter bare på i kommer til podcast tjenester fra jeres monopolflip med en ringe DR lyd app
Iast1234 via Apple Podcasts · Denmark · 05/28/23
Sara og hendes egne agendaer fylder alt for meget, og hun benytter en hver lejlighed til at positionere sig selv som en stærk, frigjort kvinde. Det forstyrrer og fjerner fokus fra lytternes dilemmaer, som jo, trods alt, er programmets omdrejningspunkt. Desuden undrer det mig, at hun hver lørdag...Read full review »
Mikkel Fogh via Apple Podcasts · Denmark · 05/06/23
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
snefnug8910 via Apple Podcasts · Denmark · 04/29/23
“Forstår du hvad jeg mener”, “okay, prøv at hør her”. Det bliver sagt mindst 20 gange i hvert program, please udvid ordforbruget.
Sofiedi via Apple Podcasts · Denmark · 01/28/23
Elsker dig Sara og de altid fantastisk monopol
elsker sara via Apple Podcasts · Denmark · 01/09/23
Hej det er en god portcast 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
den saje reje via Apple Podcasts · Denmark · 12/22/22
Sara fylder alt for meget. Hun blander sig og har personlige holdninger til hvad der er gode og dårlige forslag, hvilket ødelægger dynamikken. Rigtigt ærgeligt, når jeg ellers godt kan lide præmissen for programmet
ArtisX via Apple Podcasts · Denmark · 12/02/22
Åh, hver uge sit panel, der ikke har øje for andet end et tilpasset patriarkalsk levesyn
KB Union via Apple Podcasts · Denmark · 11/27/22
Jeg ville ønske, at der kun var tre deltagere i monopolet. Elsker dilemmaerne, men for pokker jeg savner den tidligere neutrale perspektivering.
Gangsteren fra Lund ;b via Apple Podcasts · Denmark · 11/16/22
Sara Bro er desværre for politisk i sin værtsrolle.
Jesperb91 via Apple Podcasts · Denmark · 10/17/22
Mig og hele min familie 💛🇩🇰elsker sara og monopolet vi høre det næsten hver dag selv min ene datter sover til sara om monopolet og hun er omkring 12 år. elsker♥️ dig sara og jeg elsker monopolet så hundre procent 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰
hej1243 via Apple Podcasts · Denmark · 09/30/22
Føj - det er kvalmt
Marioboyz10 via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/22
Sara formår at ødelægge podcasten trods spændene gæster
frederikdenalmægtige via Apple Podcasts · Denmark · 08/28/22
Værten læser hele tiden forkert, rømmer sig og siger “øhm” hvilket er ekstremt forstyrrende og virker uforberedt og uprofessionelt. Synes også al humoren og humøret er gået af programmet hvilket er ærgerligt. Før kunne man sidde og grine helt vildt med, det sker ikke længere.
Shflgiebbsllgj via Apple Podcasts · Denmark · 08/17/22
Super program og skønne paneldeltagere, men forfærdelig vært, der skal tale og blande sig hele tiden.
Rikgu via Apple Podcasts · Denmark · 06/13/22
Nærmest umulig opgave at overtage efter succesen med Mads. Synes dog paneldeltagerne bliver mere og mere “ukendte”. Selvom en smule fornyelse fryder.
joe.2022 via Apple Podcasts · Denmark · 06/02/22
Jeg har virkelig forsøgt at vedholde lytningen, men her 1 år+ efter Sara Bros overtagelse af programmet har jeg afmeldt abonnementet, trods jeg trofast har lyttet hvert afsnit i årevis. Det er blevet rodet og dårligere, både ift. vært, monopolister og valg af dilemmaer. Ærgerligt et så godt...Read full review »
1kr;74?@ via Apple Podcasts · Denmark · 05/26/22
Det er altid hygge lidt at sove med Sara og monopolet
Mane og salah via Apple Podcasts · Denmark · 05/18/22
Øv, at værten ikke blot er vært, kan ellers super godt lide Sara. Hvorfor er der ikke dilemmaer med på telefon længere? Det var skønt med den afveksling. Desværre er sara og monopolet blevet kedeligt i min optik, og har lige opdaget, at der er gået en måned siden jeg lyttede sidst.. aldrig...Read full review »
Ckdk-... via Apple Podcasts · Denmark · 05/16/22
Fantastisk program med den skønneste Sara :)
MKJ1076 via Apple Podcasts · Denmark · 05/15/22
Jeg savner ikke Mads, synes Sara er meget bedre - men jeg savner et bedre (og mere kendt) cast! Hvor er Hella Joof? Uffe buchard? Ellen willingsøe? Andrea Rudolph?
Sisselykkegaardchr via Apple Podcasts · Denmark · 05/15/22
Sara stop nu med at agere medlem og overdommer i monopolet! Det er du hverken kvalificeret til, og det ødelægger programmets præmis. Vi vil ikke høre DIN mening, men monopolets! Og dine opsummeringer er ofte lange, uelegante og helt unødvendige! Din opgave er at udfordre og stille åbne, skarpe...Read full review »
hqig67 via Apple Podcasts · Denmark · 05/10/22
Var noget skeptisk, men jeg synes Sara er fantastisk og fedt at hun giver sine holdninger til kende.
Rasfab via Apple Podcasts · Denmark · 04/20/22
Jeg lytter stadig til Sara & Monopolet, men savner de gode spændende dilemmaer. Jeg savner også Mads’ humor og overblik, men Sara kan tilsyneladende ikke gøre det bedre. Det lyder som om Sara ikke har forberedt sig, for hun læser tit forkert, eller skal lige tænke sig om hvis en fra monopolet...Read full review »
lyttelapperen via Apple Podcasts · Denmark · 04/12/22
Rigtig god podcast, men savner mads 👍🏼
OHjorth via Apple Podcasts · Denmark · 04/04/22
Sara du giver mig ro i sjælen, jeg falder i søvn til Sara og monopolet hver eneste nat <3
ejuliafm via Apple Podcasts · Denmark · 03/16/22
Trivielt, dårlig timing mellem musik og dilemmaer og feministisk rødstrømpe mission af Sara. Nej tak herfra, det program er passé
jfkrkvdvdjfo via Apple Podcasts · Denmark · 02/26/22
Sara er meget bedre end Mads, der var noget selvhøjtidelig. Ham savner jeg ikke, Desuden var det de samme dilemmaer, der gik igen og igen.
Linkedinke via Apple Podcasts · Denmark · 02/22/22
Castet af Sarah er skudt helt forbi mål! Hun kommer med egne holdninger, skinger og træls i stemmen. Hun er alt for meget storby og for lidt Danmark 🙄
MC.Bertelsen via Apple Podcasts · Denmark · 02/20/22
Det er helt klart svært at komme og tage over for Mads som har lavet ‘Mads og monopolet’ i mange år, og som klarede det mega godt - og med det i betragtning så klarer Sara det rigtig godt! Synes desværre det rigtig ærgerligt at Sara ved nærmest alle dilemmaer har meninger og holdninger - og...Read full review »
Ts_CC via Apple Podcasts · Denmark · 02/18/22
Jeg forstår godt folk der savner Mads, det er en svær rolle at fylde men jeg synes Sarah klare det godt, fed podcast👍
💩🤩☹️ via Apple Podcasts · Denmark · 02/17/22
Hvorfor er der ingen gode dilemmaer med længere? Og den humor som der var da mads var vært er helt væk, nu virker det bare som et klageprogram
Andreas Karas via Apple Podcasts · Denmark · 02/14/22
Har ikke hørt programmet længe. Og jeg savner det ærligt talt ikke. Det er faktisk helt rart ikke længere at lytte til kendte mennesker “pseudo-løse” ukendte voksne menneskers hverdagstrivialiteter, som de åbenbart selv mener er relevante for hele Danmark at høre. At Sara Bro er vært, fremfor...Read full review »
Jak_LS no. One via Apple Podcasts · Denmark · 01/09/22
Hør stadig programmet, men ikke som det første, som da Mads var vært. Den gode stemning og humoren er væk og Sara blander sig for meget i dilemmaerne. Sammensætningen af monopol deltagerne er heller ikke så godt afstemt. Ærgerligt, det var ellers mit yndlingsprogram.
MG 😊 via Apple Podcasts · Denmark · 01/04/22
Sara gør desværre ikke noget godt for programmet.
dcvhu3678gjj via Apple Podcasts · Denmark · 12/27/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »