Reviews
Jeg har været trofast lytter i mange år. Det virker fjollet, men programmet betød faktisk meget for mig. Nu, med Sara, er jeg næsten holdt op med at lytte. Det fungerer ikke mere. Stemningen er væk, og det er heller ikke sjovt mere. Det er virkelig ærgerligt.
[email protected] via Apple Podcasts · Denmark · 08/30/21
Savner Mads
ting Jellinge via Apple Podcasts · Denmark · 06/27/21
Elsker Sara og hendes måde at styre monopolet på. Hun er dejligt nede på jorden😍 Generelt sys jeg at Sara er en helt vildt inspirerende person og har en stor stjerne i min bog⭐️ gode dilemmaer og rigtig gode gæster❤️
Rød16 via Apple Podcasts · Denmark · 06/17/21
Så trist! Altid den heteronormative vinkel, altid de patriakalske værdier. Så sørgeligt og nu er vi altså kede af det
KB Union via Apple Podcasts · Denmark · 06/07/21
Sara er bestemt en værdig efterfølger for Mads. Sara er dygtig og kompetent og har meget erfaring. Har altid hørt og set hendes programmer og hun er bare et skønt og rummeligt menneske. Jeg har været med fra monopolets start og var ved at være lidt træt af den tone der var i programmet. Synes...Read full review »
Stinamus via Apple Podcasts · Denmark · 06/05/21
Savner de gode grin, de knivskarpe opfølgende spørgsmål til panelets deltagere med nye vinkler på dilemmaerne, sikkerhed i oplæsning af dilemmaerne og ikke mindst at der kun er tre i panelet
Mette Winther via Apple Podcasts · Denmark · 06/01/21
Sara det er ikke nemt at overtage et program med så stor popularitet som monopolet - men det klarer du rigtig fint på mange måder ☺️ Og du får gjort programmet til dit eget👍 Men.......... Det virker ikke det med - at du gør dig til en del af monopolet og kaster dine egne meninger ind. Du har...Read full review »
Halfdan-nielsen via Apple Podcasts · Denmark · 05/30/21
Jeg syntes at dine potcast er gode ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Jeg sætter 5 STJERNER til dig og dit program
Millllllllllllla via Apple Podcasts · Denmark · 05/24/21
Jeg har været fast Monopolet-lytter i årevis, men efter der er kommet ny vært, har jeg kun hørt programmet et par gange. Jeg synes, det ødelægger programmet, at værten har holdninger til dilemmaerne og ofte har løsningsforslag, som hun - i modsætning til gæsterne har haft tid til at tænke...Read full review »
Mira Jama via Apple Podcasts · United States of America · 05/07/21
Jeg syndes den her podcast er VIRKELIG god 😍 jeg elsker ideen med at man både kan hjælpe andre med deres problemer og på samme tid give folk noget godt at lytte til 😄 jeg er faktisk en ikke så gammel pige som er helt forelsket i den her podcast 😘 elsker det 🥰
silke❤️🇩🇰 via Apple Podcasts · Denmark · 05/04/21
Hører ofte programmet, men synes det er ærgerligt at Sara blander sig i dilemmaerne. Det er blevet lidt tørt og der mangler humor. Desuden er det lidt forstyrrende, når Sara læser dilemmaerne så usikkert op. Ellers ok program:)
kirstinmedi via Apple Podcasts · Denmark · 05/03/21
Et rigtig fint program, men der mangler kant efter Sara overtog roret. Hun er lige så meget en del af panelet, som panelet. Hun kommer ofte med sin holdning, før panelet og er dermed med til at farver debatten. Så i stedet for 3 holdninger har man nu 4. Det tror jeg ikke er meningen med...Read full review »
timtomteap via Apple Podcasts · Denmark · 04/27/21
Det klassiske lørdag morgen program til at få lidt hverdagens etik debatter på bordet sammen med morgenmaden. Jeg tror at de fleste savner Mads som vært, men det er nok mest fordi at det er hvad man er vant til, for Sara gør det glimrende og jeg syntes egentlig at det er fedt nok at hun også...Read full review »
😋🌷🌧 via Apple Podcasts · Denmark · 04/24/21
Sara du er fantastisk. I samtlige programmer du er med i.
boje danielsen via Apple Podcasts · Denmark · 04/17/21
Med Sara som vært, er jeg tilbage på at tilbringe lørdag formiddag sammen med hende & de super gode sammensætninger af Monopoler hun laver - af hjertet TAK😍U🤘🏼
SuperVip via Apple Podcasts · Denmark · 04/13/21
Rigtig godt program, men det mister en stjerne efter Sara er kommet til. Jeg synes egentlig hun er udmærket, men jeg synes at programmet har rykket sig fra “vært og monopolet” til “monopolet”. Jeg synes Sara alt for ofte blot bliver en del af monopolet med egne synspunkter, istedet for at tage...Read full review »
Lars Løkkes Bilag via Apple Podcasts · Denmark · 04/10/21
Mads gjorde det selvfølgelig fantastisk. Men synes Sara er et friskt pust. Hun er også virkelig god i Hjerteflimmer for Voksne
FBGfangirl via Apple Podcasts · Denmark · 04/07/21
Synd for Sara som ellers er en fin vært men man tager heller ikke sin vens rester, DR og Sara i skulle skamme jer
Hader dog via Apple Podcasts · Denmark · 04/05/21
Sara lever ikke op til Mads’ niveau. Ikke længere noget humor i programmet. Tørt og kedeligt. Hun blander sig. Vi gider ikke høre hendes mening om de enkelte dilemmaer. Trist udvikling i ellers muntert program 🙁
gjgtyitt via Apple Podcasts · Denmark · 04/04/21
Sara har lidt problemer med, at hun ikke kan lade være at blande sig. Det trækker meget ned i min oplevelse, hvor det hele flyder mere sammen og bliver bare en snakkeklub. Hun bør som vært tage mere styring og agere mere neutralt. Hun er vært, ikke monopolist!
Thomas S. Olsen via Apple Podcasts · Denmark · 03/28/21
Jeg var skeptisk, da det blev meldt ud at Sara skulle overtage værtsrollen efter Mads, men jeg er heldigvis positivt overrasket. Jeg er dog ked af at hun ofte blander sine egne holdninger ind i snakken. Det er meningen, at hun skal være neutral og ikke deltage som monopolist. Jeg håber, hun...Read full review »
2SHYNorup via Apple Podcasts · Denmark · 03/20/21
Jeg er ked af, at værten ikke agere vært, men i stedet mere er en del af panelet, og taler mere end de øvrige deltagere....
KroghenJ via Apple Podcasts · Denmark · 03/18/21
Det er rigtig godt at der er nye gæster i monopolet. Jeg vil meget gerne være fast lytter ❤️
Viosma3 via Apple Podcasts · Denmark · 03/06/21
Jeg har været en tro lytter af Mads & monopolet siden dets start for 17 år siden og vil bare sige... Du gør der super Sara 👍 Jeg kan forestille mig at man måske har lidt lampefeber når man skal overtage et populært radioprogram men bare fortsæt i samme spor er mit råd som lytter og fan af...Read full review »
Julie L K via Apple Podcasts · Denmark · 02/13/21
:(
:( dårligt
hhhhhhhhreeeeeeee via Apple Podcasts · Denmark · 02/11/21
👏🏻👏🏻👏🏻
Den gennemsnitlige lytter via Apple Podcasts · Denmark · 02/11/21
Godt gået. Det kører bare... Hilsen fra Pelle Peter far. Allinge City.
P.P. pappa via Apple Podcasts · Denmark · 02/04/21
Fantastik show Sara. Du har lavet så mange interessante ting... det her er blandt noget af det bedste. Cool, at du bliver ved med at være så relevant.
Lærke UK via Apple Podcasts · Great Britain · 02/01/21
Sara er så meget bedre end søvnige Mads🙏🏼
Lange8260 via Apple Podcasts · Denmark · 01/30/21
Mads Christensen bør holde sig til at blive skilt, og fra at deltage i noget offentligt.
Thor øl i bamseøjet. via Apple Podcasts · Denmark · 01/30/21
Var meget skeptisk da jeg hørte at det var Sarah som skulle overtage, da hun ikke altid har været min kop te, men der skulle ske noget nyt i programmet da Mads var blevet dårlig, virkede mere som fis og ballade tilsidst ind et monopol og især vært tager det seriøst og ikke fumler med dårlig humor...Read full review »
Mr T Silver via Apple Podcasts · Denmark · 01/30/21
Ingen ændring i mine lørdags-monopolvaner! Sara er super god og forfriskende at lytte til:-)
Ann Katrine via Apple Podcasts · Denmark · 01/30/21
Genial værtsrolle, Sara klarer det hele til UG. Nyfundet kærlighed til programmet
Nannadl via Apple Podcasts · Denmark · 01/26/21
Sara = skrald
Chris mandolina via Apple Podcasts · Denmark · 01/25/21
Sara du gør det fantastisk - ganske simpelt💪✊🙂 Et lille tip, som måske for alvor kunne gøre programmet dit😉 Var det en ide at parkere Preben & Berit, og så finde nogle andre - som er dine 👍 Lige en lille bøn - Mads Christensen behøver du ikke invitere mere. Han elsker at høre sig selv og...Read full review »
2800 Lyngby via Apple Podcasts · Denmark · 01/20/21
Jeg forstår godt at Sarah skal ind i gamet, men synes ikke at podcasten længere har det samme niveau, som da Mads var vært. Personligt synes jeg at Sarah ikke formår at bringe den lette stemning, som gjorde programmet så godt før i tiden. Selvfølgelig er der dilemmaer som kræver seriøsitet og...Read full review »
snkdkdbdjdkdk via Apple Podcasts · Denmark · 01/17/21
Sara er bare mega god, som ny vært🤗
munchjensen via Apple Podcasts · Denmark · 01/17/21
Du gør det vildt godt 👌
Jettespætte83 via Apple Podcasts · Denmark · 01/12/21
Jeg håber Sara gør det lidt mindre alvorligt og brevkasseagtigt - og tungt - der manglede den gode og sjove stemning i hendes første udsendelse.
NikoBorgen via Apple Podcasts · Denmark · 01/10/21
Jeg vil selvfølgelig savne Mads, men Sara du gør det rigtig godt! Tak for et rigtig godt show!
L Sales via Apple Podcasts · Great Britain · 01/10/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »