Reviews
Super program og skønne paneldeltagere, men forfærdelig vært, der skal tale og blande sig hele tiden.
Rikgu via Apple Podcasts · Denmark · 06/13/22
Nærmest umulig opgave at overtage efter succesen med Mads. Synes dog paneldeltagerne bliver mere og mere “ukendte”. Selvom en smule fornyelse fryder.
joe.2022 via Apple Podcasts · Denmark · 06/02/22
Jeg har virkelig forsøgt at vedholde lytningen, men her 1 år+ efter Sara Bros overtagelse af programmet har jeg afmeldt abonnementet, trods jeg trofast har lyttet hvert afsnit i årevis. Det er blevet rodet og dårligere, både ift. vært, monopolister og valg af dilemmaer. Ærgerligt et så godt...Read full review »
1kr;[email protected] via Apple Podcasts · Denmark · 05/26/22
Det er altid hygge lidt at sove med Sara og monopolet
Mane og salah via Apple Podcasts · Denmark · 05/18/22
Øv, at værten ikke blot er vært, kan ellers super godt lide Sara. Hvorfor er der ikke dilemmaer med på telefon længere? Det var skønt med den afveksling. Desværre er sara og monopolet blevet kedeligt i min optik, og har lige opdaget, at der er gået en måned siden jeg lyttede sidst.. aldrig...Read full review »
Ckdk-... via Apple Podcasts · Denmark · 05/16/22
Fantastisk program med den skønneste Sara :)
MKJ1076 via Apple Podcasts · Denmark · 05/15/22
Jeg savner ikke Mads, synes Sara er meget bedre - men jeg savner et bedre (og mere kendt) cast! Hvor er Hella Joof? Uffe buchard? Ellen willingsøe? Andrea Rudolph?
Sisselykkegaardchr via Apple Podcasts · Denmark · 05/15/22
Sara stop nu med at agere medlem og overdommer i monopolet! Det er du hverken kvalificeret til, og det ødelægger programmets præmis. Vi vil ikke høre DIN mening, men monopolets! Og dine opsummeringer er ofte lange, uelegante og helt unødvendige! Din opgave er at udfordre og stille åbne, skarpe...Read full review »
hqig67 via Apple Podcasts · Denmark · 05/10/22
Var noget skeptisk, men jeg synes Sara er fantastisk og fedt at hun giver sine holdninger til kende.
Rasfab via Apple Podcasts · Denmark · 04/20/22
Jeg lytter stadig til Sara & Monopolet, men savner de gode spændende dilemmaer. Jeg savner også Mads’ humor og overblik, men Sara kan tilsyneladende ikke gøre det bedre. Det lyder som om Sara ikke har forberedt sig, for hun læser tit forkert, eller skal lige tænke sig om hvis en fra monopolet...Read full review »
lyttelapperen via Apple Podcasts · Denmark · 04/12/22
Rigtig god podcast, men savner mads 👍🏼
OHjorth via Apple Podcasts · Denmark · 04/04/22
Dette er et program, hvis panel og vært altid forherliger den patriakalske norm for samfundet.
KB Union via Apple Podcasts · Denmark · 04/01/22
Sara du giver mig ro i sjælen, jeg falder i søvn til Sara og monopolet hver eneste nat <3
ejuliafm via Apple Podcasts · Denmark · 03/16/22
Trivielt, dårlig timing mellem musik og dilemmaer og feministisk rødstrømpe mission af Sara. Nej tak herfra, det program er passé
jfkrkvdvdjfo via Apple Podcasts · Denmark · 02/26/22
Sara er meget bedre end Mads, der var noget selvhøjtidelig. Ham savner jeg ikke, Desuden var det de samme dilemmaer, der gik igen og igen.
Linkedinke via Apple Podcasts · Denmark · 02/22/22
Castet af Sarah er skudt helt forbi mål! Hun kommer med egne holdninger, skinger og træls i stemmen. Hun er alt for meget storby og for lidt Danmark 🙄
MC.Bertelsen via Apple Podcasts · Denmark · 02/20/22
Det er helt klart svært at komme og tage over for Mads som har lavet ‘Mads og monopolet’ i mange år, og som klarede det mega godt - og med det i betragtning så klarer Sara det rigtig godt! Synes desværre det rigtig ærgerligt at Sara ved nærmest alle dilemmaer har meninger og holdninger - og...Read full review »
Ts_CC via Apple Podcasts · Denmark · 02/18/22
Jeg forstår godt folk der savner Mads, det er en svær rolle at fylde men jeg synes Sarah klare det godt, fed podcast👍
💩🤩☹️ via Apple Podcasts · Denmark · 02/17/22
Hvorfor er der ingen gode dilemmaer med længere? Og den humor som der var da mads var vært er helt væk, nu virker det bare som et klageprogram
Andreas Karas via Apple Podcasts · Denmark · 02/14/22
Har ikke hørt programmet længe. Og jeg savner det ærligt talt ikke. Det er faktisk helt rart ikke længere at lytte til kendte mennesker “pseudo-løse” ukendte voksne menneskers hverdagstrivialiteter, som de åbenbart selv mener er relevante for hele Danmark at høre. At Sara Bro er vært, fremfor...Read full review »
Jak_LS no. One via Apple Podcasts · Denmark · 01/09/22
Hør stadig programmet, men ikke som det første, som da Mads var vært. Den gode stemning og humoren er væk og Sara blander sig for meget i dilemmaerne. Sammensætningen af monopol deltagerne er heller ikke så godt afstemt. Ærgerligt, det var ellers mit yndlingsprogram.
MG 😊 via Apple Podcasts · Denmark · 01/04/22
Sara gør desværre ikke noget godt for programmet.
dcvhu3678gjj via Apple Podcasts · Denmark · 12/27/21
Et program om voksne svagpissere , der har brug for andres vurdering af deres ligegyldige “problemer “ Lorteshow
David K79 via Apple Podcasts · Denmark · 11/06/21
Hvad blev der af alle de gode dilemmaer? Hvad blev der af humoren? Synes det er blevet et forudsigeligt, indholdsløst og ligegyldigt program.
øhhhhhhjjjj via Apple Podcasts · Denmark · 11/06/21
Jeg har været trofast lytter i mange år. Det virker fjollet, men programmet betød faktisk meget for mig. Nu, med Sara, er jeg næsten holdt op med at lytte. Det fungerer ikke mere. Stemningen er væk, og det er heller ikke sjovt mere. Det er virkelig ærgerligt.
[email protected] via Apple Podcasts · Denmark · 08/30/21
Savner Mads
ting Jellinge via Apple Podcasts · Denmark · 06/27/21
Elsker Sara og hendes måde at styre monopolet på. Hun er dejligt nede på jorden😍 Generelt sys jeg at Sara er en helt vildt inspirerende person og har en stor stjerne i min bog⭐️ gode dilemmaer og rigtig gode gæster❤️
Rød16 via Apple Podcasts · Denmark · 06/17/21
Sara er bestemt en værdig efterfølger for Mads. Sara er dygtig og kompetent og har meget erfaring. Har altid hørt og set hendes programmer og hun er bare et skønt og rummeligt menneske. Jeg har været med fra monopolets start og var ved at være lidt træt af den tone der var i programmet. Synes...Read full review »
Stinamus via Apple Podcasts · Denmark · 06/05/21
Savner de gode grin, de knivskarpe opfølgende spørgsmål til panelets deltagere med nye vinkler på dilemmaerne, sikkerhed i oplæsning af dilemmaerne og ikke mindst at der kun er tre i panelet
Mette Winther via Apple Podcasts · Denmark · 06/01/21
Sara det er ikke nemt at overtage et program med så stor popularitet som monopolet - men det klarer du rigtig fint på mange måder ☺️ Og du får gjort programmet til dit eget👍 Men.......... Det virker ikke det med - at du gør dig til en del af monopolet og kaster dine egne meninger ind. Du har...Read full review »
Halfdan-nielsen via Apple Podcasts · Denmark · 05/30/21
Jeg syntes at dine potcast er gode ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Jeg sætter 5 STJERNER til dig og dit program
Millllllllllllla via Apple Podcasts · Denmark · 05/24/21
Jeg har været fast Monopolet-lytter i årevis, men efter der er kommet ny vært, har jeg kun hørt programmet et par gange. Jeg synes, det ødelægger programmet, at værten har holdninger til dilemmaerne og ofte har løsningsforslag, som hun - i modsætning til gæsterne har haft tid til at tænke...Read full review »
Mira Jama via Apple Podcasts · United States of America · 05/07/21
Jeg syndes den her podcast er VIRKELIG god 😍 jeg elsker ideen med at man både kan hjælpe andre med deres problemer og på samme tid give folk noget godt at lytte til 😄 jeg er faktisk en ikke så gammel pige som er helt forelsket i den her podcast 😘 elsker det 🥰
silke❤️🇩🇰 via Apple Podcasts · Denmark · 05/04/21
Hører ofte programmet, men synes det er ærgerligt at Sara blander sig i dilemmaerne. Det er blevet lidt tørt og der mangler humor. Desuden er det lidt forstyrrende, når Sara læser dilemmaerne så usikkert op. Ellers ok program:)
kirstinmedi via Apple Podcasts · Denmark · 05/03/21
Et rigtig fint program, men der mangler kant efter Sara overtog roret. Hun er lige så meget en del af panelet, som panelet. Hun kommer ofte med sin holdning, før panelet og er dermed med til at farver debatten. Så i stedet for 3 holdninger har man nu 4. Det tror jeg ikke er meningen med...Read full review »
timtomteap via Apple Podcasts · Denmark · 04/27/21
Det klassiske lørdag morgen program til at få lidt hverdagens etik debatter på bordet sammen med morgenmaden. Jeg tror at de fleste savner Mads som vært, men det er nok mest fordi at det er hvad man er vant til, for Sara gør det glimrende og jeg syntes egentlig at det er fedt nok at hun også...Read full review »
😋🌷🌧 via Apple Podcasts · Denmark · 04/24/21
Sara du er fantastisk. I samtlige programmer du er med i.
boje danielsen via Apple Podcasts · Denmark · 04/17/21
Med Sara som vært, er jeg tilbage på at tilbringe lørdag formiddag sammen med hende & de super gode sammensætninger af Monopoler hun laver - af hjertet TAK😍U🤘🏼
SuperVip via Apple Podcasts · Denmark · 04/13/21
Rigtig godt program, men det mister en stjerne efter Sara er kommet til. Jeg synes egentlig hun er udmærket, men jeg synes at programmet har rykket sig fra “vært og monopolet” til “monopolet”. Jeg synes Sara alt for ofte blot bliver en del af monopolet med egne synspunkter, istedet for at tage...Read full review »
Lars Løkkes Bilag via Apple Podcasts · Denmark · 04/10/21
Mads gjorde det selvfølgelig fantastisk. Men synes Sara er et friskt pust. Hun er også virkelig god i Hjerteflimmer for Voksne
FBGfangirl via Apple Podcasts · Denmark · 04/07/21
Synd for Sara som ellers er en fin vært men man tager heller ikke sin vens rester, DR og Sara i skulle skamme jer
Hader dog via Apple Podcasts · Denmark · 04/05/21
Sara lever ikke op til Mads’ niveau. Ikke længere noget humor i programmet. Tørt og kedeligt. Hun blander sig. Vi gider ikke høre hendes mening om de enkelte dilemmaer. Trist udvikling i ellers muntert program 🙁
gjgtyitt via Apple Podcasts · Denmark · 04/04/21
Sara har lidt problemer med, at hun ikke kan lade være at blande sig. Det trækker meget ned i min oplevelse, hvor det hele flyder mere sammen og bliver bare en snakkeklub. Hun bør som vært tage mere styring og agere mere neutralt. Hun er vært, ikke monopolist!
Thomas S. Olsen via Apple Podcasts · Denmark · 03/28/21
Jeg var skeptisk, da det blev meldt ud at Sara skulle overtage værtsrollen efter Mads, men jeg er heldigvis positivt overrasket. Jeg er dog ked af at hun ofte blander sine egne holdninger ind i snakken. Det er meningen, at hun skal være neutral og ikke deltage som monopolist. Jeg håber, hun...Read full review »
2SHYNorup via Apple Podcasts · Denmark · 03/20/21
Jeg er ked af, at værten ikke agere vært, men i stedet mere er en del af panelet, og taler mere end de øvrige deltagere....
KroghenJ via Apple Podcasts · Denmark · 03/18/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »