Reviews
Tja
Overgewicht promoten zou ik niet aanraden. Het is rechtpraten wat krom is, naar mijn idee
Saskia Beldermans via Apple Podcasts · Netherlands · 08/13/19
Top
afleurrr via Apple Podcasts · Netherlands · 07/01/19
Heel fijn om naar te luisteren!!
Joycie04248114 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/20/19
Deze podcast van Mayra Louise (en Mayra Louise zelf) is heerlijk om naar te luisteren. Inspirerend, aanstekelijk, ontzettend feelgood en een onmisbaar tegengeluid in de sociale wereld waarin alles maakbaar lijkt en perfectie het streven is.
Eefje de Kraker via Apple Podcasts · Netherlands · 05/08/19
Dankjewel, voor deze mooie, eerlijke en confronterende uitzending. Erg herkenbaar en daardoor ook verdrietig. Ik hoop met de jaren echt anders naar mijzelf te kijken. Ik ben al een tijd bezig met het proces naar meer zelfacceptatie en deze aflevering draagt er zeker aan bij. Ook je boek heb ik...Read full review »
Sanne-work in progress via Apple Podcasts · Netherlands · 05/02/19
Erg inspirerend als je net als mij je eigen lichaam niet accepteert en denkt dat je moet voldoen aan het schoonheidsideaal. Ook een fijne rustige stem om naar te luisteren tijdens het wandelen, van zowel Mayra als Daniëlle. Ik ben benieuwd naar de volgende!
Uffvkueckohcsr via Apple Podcasts · Netherlands · 05/01/19
Top
Nog nooit de moeite genomen om podcasts te luisteren. ( wist niet eens dat de app automatisch op me iPhone stond ) Ik volg haar al een tijd op Instagram en moest deze podcast luisteren i love it thanks!!
thegsd000076 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
Open, eerlijk, leerzaam, emotioneel van tijd tot tijd. Heb met zoveel plezier geluisterd naar de eerste aflevering van de podcast van Mayra. Ze inspireert andere vrouwen (en mij zéker!) met haar openheid en blik op de wereld.
M31ja via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
Een belangrijk onderwerp en een heerlijke podcast om naar te luisteren (Mayra heeft een fijne stem 😌). Ik kan nu al niet wachten tot de tweede aflevering!
Studio Esmée via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
Mayra volg ik al een aantal jaar via Instagram. Toen ze vertelde over haar podcast ging ik die meteen opzoeken om vervolgens tijdens mijn werkzaamheden te luisteren. Het is echt een fijne podcast! Het geluid is top, muziek van haar broer is leuk en niet geheel onbelangrijk: ze praat met een...Read full review »
KQK via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
Wat een goede podcast! En zo ongelooflijk herkenbaar voor iedere vrouw die wel eens gelijnd heeft, dagelijks strijd voert met haar lichaam omdat ze er niet ‘perfect’ uitziet. De term wandelend hoofd is heel herkenbaar!! Love your self, love your body!
TamApraham via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
Super belangrijk onderwerp. Fijn om naar te luisteren. Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering.
Irrrrrrfyvjkjnk via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Iedereen met een lichaam zou dit moeten luisteren ;) Ik had de hele tijd een grote glimlach op mijn gezicht tijdens het luisteren. Deels om de inhoud, deels omdat de lach van Mayra zo aanstekelijk is. Doe jezelf een lol en luister. Heerlijk!
Lola palooza via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Zo belangrijk dat hier aandacht aan besteed wordt! En wat een mooi interview, heel fijn om naar te luisteren en het heeft me nu al veel geleerd. Benieuwd naar de volgende afleveringen van Mayra
Hettie1981 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Dit is wat de wereld nodig heeft! Na de eerste aflevering al helemaal fan. Ik kijk uit naar je boek 😊👍🏻
carlijnfhl via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Heb dit tijdens een rustig momentje geluisterd, met een kop koffie. Het is zo herkenbaar, en zo waar allemaal. Ik volg Mayralouise al een tijdje, en begin steeds meer zelf inzicht te krijgen, en mezelf te accepteren zoals ik ben. Selflove dus!!!! Dankjewel. Kan niet wachten tot het boek uit...Read full review »
xxboerderijxx via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Een mooi gesprek waar ik weer nieuwe inzichten van kreeg. Een hele toffe eerste podcast van Mayra Louise. Ze is echt een inspiratie en een mooi voorbeeld voor velen. Ik kijk uit naar volgende afleveringen!
R123456W via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »