Interessante podcast
Mayra volg ik al een aantal jaar via Instagram. Toen ze vertelde over haar podcast ging ik die meteen opzoeken om vervolgens tijdens mijn werkzaamheden te luisteren. Het is echt een fijne podcast! Het geluid is top, muziek van haar broer is leuk en niet geheel onbelangrijk: ze praat met een interessante gast over body positivity en selflove en ik denk dat we daar allemaal wat van kunnen leren. Soms denk je bij dat soort onderwerpen dat het heel zweverig kan klonken, maar daar maakt Mayra zelfs korte metten mee in de podcast, want zo werkt het niet. Zeer interessant en een echte aanrader!
KQK via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
More reviews of Mayra Louise
Top
Nog nooit de moeite genomen om podcasts te luisteren. ( wist niet eens dat de app automatisch op me iPhone stond ) Ik volg haar al een tijd op Instagram en moest deze podcast luisteren i love it thanks!!
thegsd000076 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/19
Een mooi gesprek waar ik weer nieuwe inzichten van kreeg. Een hele toffe eerste podcast van Mayra Louise. Ze is echt een inspiratie en een mooi voorbeeld voor velen. Ik kijk uit naar volgende afleveringen!
R123456W via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Zo belangrijk dat hier aandacht aan besteed wordt! En wat een mooi interview, heel fijn om naar te luisteren en het heeft me nu al veel geleerd. Benieuwd naar de volgende afleveringen van Mayra
Hettie1981 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »