Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Gwen van Poorten
#METZNALLEN De Podcast
#METZNALLEN de podcast is voor en met iedereen. Gwen van Poorten duikt iedere week met bekende en onbekende gasten in de anonieme vragen van luisteraars. Van mindfulness tot sex en van financiën tot Tinder. Alles komt aan bod! Met z’n allen, want samen is beter dan alleen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 317 ratings
Nieuwe lievelings!
Ochtend, middag, avond. Op de bank, tijdens het schoonmaken, mee op je zoveelste wandeling. Met Gwen erbij wordt alles leuker. Super fijne energie, interessante gasten, mooie, herkenbare en grappige gesprekken. Mijn nieuwe lievelings!
Sari Eline via Apple Podcasts · Netherlands · 03/10/21
Geweldig!!
Super leuk om te luisteren!!
Laura direction 4ever via Apple Podcasts · Netherlands · 03/01/21
Heel vaak een lach en soms een traan met deze podcast. Maar altijd heel veel inspiratie! Gwen doet het fantastisch, zo’n lieve vrolijke stem, zo fijn om naar te luisteren. Verrassende verhalen van de gasten ook. Ik was meteen verslaafd bij de eerste aflevering, ondertussen bijna alles geluisterd...Read full review »
SorayaV85 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/15/21
Recent Episodes
In deze aflevering ga ik in gesprek met de altijd goedlachse Veronica van Hoogdalem. Ze had een relatie van acht jaar, maar die kwam ten einde. Nu is ze opnieuw gelukkig in de liefde. Ik vraag haar hoe het is om een relatie te hebben met een bekende voetballer (die ook nog eens 10 jaar jonger...
Published 03/23/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »