Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Svenska Dagbladet
Min första miljon
En podd om pengar – men som egentligen handlar om drivkraft, motivation och framgång. Hur når man sina mål? Hur hanterar man motgångar? SvD:s ekonomijournalister träffar kända personer som nått långt i karriären och som berättar om sin resa dit. De ger sina bästa framgångshacks och avslöjar vad som driver dem. Och hur de tjänade sin första miljon.
Listen now
Ratings & Reviews
3.2 stars from 92 ratings
Favvopodden!
En av mina favoritpoddar! Tycker mycket om podden och formatet👏 Ena intervjuaren toppen, men kan hålla med övriga recensenter ang andra..
19e maj via Apple Podcasts · Sweden · 05/19/20
Slösa inte din tid
Så SvD ska kopiera Framgångspodden. Här är anledningarna till att de inte lyckas. Intervjuaren: inte påläst. Avbryter. Otrevlig ton. Frågeställningarna är som en 12-åring som ska göra ett skolarbete. Ljudet: intervjuoffret hörs knappt men intervjuaren skär i öronen. SvD har duktiga journalister...Read full review »
Pete Fizzy via Apple Podcasts · Sweden · 12/28/19
Dålig intervjuare
Otrevlig intervjuare, hon letar inte prata gästerna.
SMKNMN via Apple Podcasts · Sweden · 10/28/19
Recent Episodes
Han är moderaten och entreprenören som lade politiken på hyllan för att i stället uppfinna den den svenska kommunikationsbranschen. Sen satsade han allt på sin dröm om att en dag sätta makt och valfrihet i elevernas händer. I dag omsätter hans företagsgrupp över 1 miljard kronor, men Peje...
Published 01/15/20
Published 01/15/20
Hans pappa tyckte att han var för snäll för att klara konkurrensen på Wall Street. Men när finanskrisen briserade hösten 2008, hade Sean George från Hindås ansvar för en kreditderivatportfölj värd över 1 000 miljarder dollar. Närmare finanskrisens mittpunkt gick det knappast att komma, och Sean...
Published 12/21/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »