Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Vores Børn
Når 2 bliver til 3
Denne podcast handler ikke om børn, men om dig som forælder. Hvordan bevarer man gnisten til sin partner midt i bleskift og natteroderi? Hvordan får man kabalen med job og familie til at gå op? og meget mere. Til dig, der er gravid, lige er blevet forælder eller i det hele taget bare savner inspiration til at pleje dine voksenrelationer.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 54 ratings
Køkkenpsykologi
..gode emner men ellers lavt niveau
Johannakbh via Apple Podcasts · Denmark · 04/19/19
Klart anbefalelsesværdig
Den bedste podcast jeg har fundet omkring det at blive forældre. Der er en fin balance mellem graviditets forberedelse og snak om når barnet er født. Denne podcast skal helt sikkert deles med min kæreste, som også har haft svært ved at finde en god podcast om at blive forældre.
Betonnit via Apple Podcasts · Denmark · 10/19/18
Meget brugbart
Er selv gravid i 7. måned og tænkte at der nok var et par gode tips jeg kunne bruge. Synes det er en dejlig måde at Daisy siger tingene på og at der ikke bliver lavet et glansbillede af hvordan det er at have børn, men sagt lige ud at det er hårdt og at det kræver en indsats. Jeg har lige hørt...Read full review »
Susan Sørensen via Apple Podcasts · Denmark · 08/28/18
Recent Episodes
Har du lyst til at høre flere afsnit af ”Når 2 bliver til 3”? Så skal du over på podcastappen Talk Town, hvor du, ud over ”Når 2 bliver til 3”, kan lytte til mange flere podcasts fra bl.a. Vores Børn, Euroman og Fit Living. Talk Town-appen kan hentes der, hvor du normalt downloader dine apps.
Published 12/02/19
Published 12/02/19
Kasuarer, havhvepse og Blåringede Blæksprutter  - hvis du undrer dig over, at dine børn pludselig kender til disse eksotiske dyr, så er det måske blandt andet takket være Sebastian Klein. Han vil gerne smitte børnene med sin egen fascination af verdens dyr – og få forældrene til at være med. I...
Published 11/09/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »