Roze bril
Jammer dat deze journalisten hun objectiviteit niet kunnen bewaken en altijd door een veel te positieve AZ bril meningen formuleren. Misschien een idee om net als VI een podcast over één club te beginnen en de bespreking van het weekend over te laten aan mensen die iets minder gekleurd dit format kunnen invullen. Ik heb persoonlijk wel een beetje genoeg van de superlatieven over de AZ spelers. Zo bijzonder zijn ze in mijn optiek niet...
Yuval1987 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/07/21
More reviews of NOS Voetbalpodcast
Heerlijke podcast voor de maandagmiddag op weg naar huis. Maar laat de sympathieke Jan Roelfs lekker commentaar geven bij een samenvatting op zondagavond, het eindeloze gezever met 3 herhalingen in 1 zin is zeer vermoeiend voor een podcastluisteraar.
Mak en Lee via Apple Podcasts · Netherlands · 02/26/19
Het leukste aan de podcast is de mate van ‘kantinepraat’ tussen de commentatoren onderling. Hierdoor is het een stuk ‘luchtiger’ en leuker om naar te luisteren dan om te kijken naar Studio Voetbal op zondagavond. De deelnemers aan Studio Voetbal nemen zichzelf vaak te serieus.
Svennert14 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/05/19
Ik heb me (wederom) erg vermaakt met de podcast. De sfeer was wederom lekker losjes, wat vrijer dan tijdens een - pak 'm beet - Studio Voetbal. Klein technisch dingetje: Frank Snoeks' microfoon overstuurde ernstig, waardoor hij niet altijd meer goed herkenbaar was. Was in de vorige podcast ook...Read full review »
Tomm89-1 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/18/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »