Binge Listening!
Dank dank dank voor Mangiare! Wat een geweldig radioprogramma over eten & koken! Een wereld ging voor me open. Presentatrice Possel vormt samen met Freud een leuke duo: ze zijn scherp, kiezen een goede toon en hebben humor. Informeert, inspireert en zet aan nieuwe keukens te ontdekken!
BellaMiaMoon via Apple Podcasts · Netherlands · 12/14/16
More reviews of Mangiare!
Ik luister niet naar de directe uitzending, maar altijd wel naar de podcast, op mijn eigen tijd. En ik zal niet de enige zijn die het zo doet. Dat wordt niet meegenomen in de beslissing om te stoppen. Weer zo’n voorbeeld van managersdenken, verandering-om-de-verandering. Bah. Ik hoop dat jullie...Read full review »
kangeenanderebijnaamverzinnen via Apple Podcasts · Netherlands · 08/17/22
Een heerlijk radioprogramma waar je je zintuigen nog meer laat prikkelen, dan al die kookprogramma's op TV en het Internet. Leuke thema's, onderwerpen en interviews en het live koken is werkelijk een vondst! Aanrader als je van koken en eten houdt, nog meer als je er iets van wilt...Read full review »
iphoons via Apple Podcasts · Netherlands · 12/10/11
Leest iemand (van Mangiare!) deze recensies eigenlijk wel? Hier die van mij: 1 heerlijk programma! 2 nieuws eruit knippen (is niet moeilijk) 3 sport weglaten (zit niemand op te wachten) 4 met hoger geluidsvolume opnemen (alle andere podcast hebben veel hoger volume - is niet moeilijk) Succes met...Read full review »
RO081063 via Apple Podcasts · Netherlands · 07/27/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »