Chinees nieuwjaar 2022
Wat een zaligheid ,jullie programma!thx! Woonachtig in SG,hier gaat CN ook los ,met een opgooi salade(zitten die 9items zeker in) Maar het leuke is dat je allemaal rond die schaal met je stokjes staat,en zo hoog mogelijk husselt,de (sesam/gingerdressing)en tijdens dit husselen worden goede wensen uitgesproken. Daarna gezamenlijk opeten (het is dus een zeer complete salade zeg maar!) Nog iets anders, Een Noorse chef-kok,(michlinster)gaat in SG koken(tijdelijk,gerechten uit de Faroe-islands) Zijn erg benieuwd wAt dat gaat zijn….. Nog iets, De basqische cheesecake,is nu verkrijgbaar bij mijn gluten vrije bakkerij met monkfruit= Zalig! Totzover groet Inge.
Ingrid&Ernie via Apple Podcasts · Netherlands · 01/29/22
More reviews of Mangiare!
Heerlijk programma!
kookboekenconsument via Apple Podcasts · Netherlands · 11/02/17
Ik luister niet naar de directe uitzending, maar altijd wel naar de podcast, op mijn eigen tijd. En ik zal niet de enige zijn die het zo doet. Dat wordt niet meegenomen in de beslissing om te stoppen. Weer zo’n voorbeeld van managersdenken, verandering-om-de-verandering. Bah. Ik hoop dat jullie...Read full review »
kangeenanderebijnaamverzinnen via Apple Podcasts · Netherlands · 08/17/22
Geen tijd voor de radio maar laat de podcast aub blijven. Een heerlijk programma wat je niet wilt missen. Food for the soul
Ama5 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/08/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »