Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Bas Urlings
Ondernemen op Slippers met Bas Urlings
Ondernemer op Slippers en Virtuele CEO Bas Urlings reisde 2 jaar lang rond de wereld als Digital Nomad en runde daarnaast zijn online E-Commerce Business op zijn Slippers! Bas is Winnaar van de CrossBorder Award 2018 als snelstgroeiende crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland en deelt zijn up's & down's van het ondernemerschap. Tevens inspireert en helpt hij andere ondernemers een e-commerce business op te zetten en de winsten nuttig te investeren.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 55 ratings
Mijn favoriete podcast geworden. Bas zijn stijl is tof en spreekt me aan. En de inhoud is super inspirerend en informatief. Ook zijn boek besteld en deze ben ik nu aan het lezen. Ga zo door Bas!
MAKATITA via Apple Podcasts · Netherlands · 12/22/20
Een leuke en inspirerende podcast van Nederlandse ondernemers in diverse industrieën. Leuke verhalen en specifieke voorbeelden!
Ralph Kooi via Apple Podcasts · Australia · 07/12/20
Lastige periode
In het begin van de Corona tijd heb ik veel lopen na denken hoe ik mijn vrije tijd ging indelen als student. Toen kwam ik Bas tegen op een reclame over zijn boek ‘nu of nooit op Amazon’ en dat heeft mijn hele idee over thuis zitten veranderd. Om te ondernemen, te leren of te spelen met kennis...Read full review »
killeryanni via Apple Podcasts · Netherlands · 04/28/20
Recent Episodes
YES! Deze week is the one and only Jeroen Kleijer te gast in de podcast! Jeroen Kleijer begon ruim 2 jaar geleden met zijn eigen E-commerce business en verkocht begin dit jaar zijn business aan de Dwarfs! Opofferingen die je moet maken als ondernemer worden vaak niet gezien door de buitenwereld,...
Published 09/27/21
YES! Marco Coninx is deze week te gast in de Ondernemen Op Slippers podcast! Marco Coninx heeft jarenlang in loondienst gewerkt, maar hij wilde graag een avontuur aangaan om een Ecommerce onderneming op te zetten! Hij deed dit met zijn broer, en zette samen de ideeën van hun vader, door in de...
Published 09/21/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »