Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Bas Urlings
Ondernemen op Slippers met Bas Urlings
Ondernemer op Slippers en Virtuele CEO Bas Urlings reisde 2 jaar lang rond de wereld als Digital Nomad en runde daarnaast zijn online E-Commerce Business op zijn Slippers! Bas is Winnaar van de CrossBorder Award 2018 als snelstgroeiende crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland en deelt zijn up's & down's van het ondernemerschap. Tevens inspireert en helpt hij andere ondernemers een e-commerce business op te zetten en de winsten nuttig te investeren.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 57 ratings
Mijn favoriete podcast geworden. Bas zijn stijl is tof en spreekt me aan. En de inhoud is super inspirerend en informatief. Ook zijn boek besteld en deze ben ik nu aan het lezen. Ga zo door Bas!
MAKATITA via Apple Podcasts · Netherlands · 12/22/20
Een leuke en inspirerende podcast van Nederlandse ondernemers in diverse industrieën. Leuke verhalen en specifieke voorbeelden!
Ralph Kooi via Apple Podcasts · Australia · 07/12/20
Lastige periode
In het begin van de Corona tijd heb ik veel lopen na denken hoe ik mijn vrije tijd ging indelen als student. Toen kwam ik Bas tegen op een reclame over zijn boek ‘nu of nooit op Amazon’ en dat heeft mijn hele idee over thuis zitten veranderd. Om te ondernemen, te leren of te spelen met kennis...Read full review »
killeryanni via Apple Podcasts · Netherlands · 04/28/20
Recent Episodes
Vandaag is Mitchel van Duuren wederom te gast in de Ondernemen Op Slippers. In Slippertje 78 staat het bouwen van een community centraal, iets wat ik zelf de afgelopen jaren enorm heb zien toenemen.. Mitchel van Duuren is zijn eigen community begonnen op Gran Canaria, daar woont hij samen met...
Published 09/28/22
YES! Vandaag in de Ondernemen op Slippers podcast the one and only Jesse Meester! Hij is 29 lentes jong, opgegroeid in Amsterdam. Hij is militair geweest, maar wilde graag gaan ondernemen. Hij startte daarna het fitnessmerk MeesterPT om mensen gezonder te laten leven op alle vlakken. Hij werd...
Published 08/08/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »