Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Morten Olsen
Den Gamle Hytte
Journalisterne Morten og Michael har været Brøndbyfans i omkring 30 år. Lars Feist har været fan lige så længe og er desuden tidligere træner i 2. divisionsklubben Holbæk. Hver mandag morgen serverer de holdninger, betragtninger og analyser om drengene fra Vestegnens seneste kamp i Superligaen. Tonen og stemningen er løssluppen og til tider plat. Her er ingen tilstræbt objektivitet. Det er 100 procent partisk og 100 procent gult og blåt.
Listen now
Ratings & Reviews
4.1 stars from 79 ratings
Godt og skidt
Den udkommer på et godt tidspunkt tæt efter kamp. Udemærket kampanalyser. Lyddesignet er ringe. Værten er under par, desværre.
Per Bang via Apple Podcasts · Denmark · 11/22/21
God podcast
Det en fin podcast når gruppen er samlet.. Men come on, luk ned for alt det musik, digte halløj der er gang i, det simpelthen for cringe og useriøst.!
Thorsen89 via Apple Podcasts · Denmark · 07/26/21
Mega hyggeligt
Super fin podcast⭐️⚽️👍
charlotte D H via Apple Podcasts · Denmark · 03/29/21
Recent Episodes
Hvor lang snor skal Niels Frederiksen have? Det er som om, at flere og flere Brøndbyfans stiller det spørgsmål. Det kommer også op i denne udgave af DGH, hvor Johan Moesgaard også viser sig at have en BIF-hukommelse af elefantiske dimensioner. Medvirkende: Morten Olsen, Lars Feist og Johan...
Published 09/18/22
Brøndby Supports formand Sarah Agerklint bliver træt ind til marven, når hun hører om ballade blandt Brøndbyfans, og hun opfordrer sammen med Louis Sahlberg fra Svinget til at trække sig fra ballademagerne, når der opstår uroligheder. De to er også en del af Brøndbydamer, der kæmper for mere...
Published 09/14/22
Published 09/14/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »