Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Morten Olsen
Den Gamle Hytte
Journalisterne Morten og Michael har været Brøndbyfans i omkring 30 år. Lars Feist har været fan lige så længe og er desuden træner i 2. divisionsklubben Holbæk. Hver mandag morgen serverer de holdninger, betragtninger og analyser om drengene fra Vestegnens seneste kamp i Superligaen. Tonen og stemningen er løssluppen og til tider plat. Her er ingen tilstræbt objektivitet. Det er 100 procent partisk og 100 procent gult og blåt.
Listen now
Ratings & Reviews
4.1 stars from 53 ratings
En forkælelse af Brøndbyfans
Relevante emner behandles på en grundig og nuanceret måde. Fantastisk med alle de mange interviews af spillere og ledere. Keep up the good work!
Skovgoal via Apple Podcasts · Denmark · 10/09/20
Gaab
Jeg er ked af at sige det, for konceptet er egentlig meget hyggeligt, men den gamle hytte er nok blevet for gammel... Udsendelsen snegler sig afsted, og jeg føler, at jeg bliver dummere undervejs. Efter derby’et er det kun en ud af tre i panelet, der har set kampen. Vil I det her? Podcasten er...Read full review »
MathiasE1984 via Apple Podcasts · Denmark · 09/21/20
Gab gab
🥱hold kæft jeg er ved at falde i søvn tre gamle nisser der 💬 på et ligegyldig planen med en uinteressant analyse som jeg Kan få i 10 andre ligegyldig podcast om Fodbold dem må jeg have ☕️☕️☕️☕️ efter den her podcast hvis jeg ikke skal falde i 🛌 Z z Z z 😪
8 0 8 via Apple Podcasts · Denmark · 07/07/20
Recent Episodes
Published 11/30/20
Published 11/23/20
Skal Jobbe og Corlu spille sammen, skal Frendrup spille wingback og hvad har Lars lavet de seneste 14 dage. Det handler dagens DHG om.
Published 11/08/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »