Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Personal Body Plan
Personal Body Podcast
Personal Body Podcast is de podcast van Personal Body Plan. Elke week bespreken oprichter Tom Barten en expert Paul Bosma een belangrijk onderwerp dat altijd te maken heeft met de 4 kern elementen: "Gedrag, voeding, training en herstel."
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 13 ratings
Niet te doen
Dat Paul kennis van zaken heeft staat buiten kijf. Het op een boeiende en begrijpelijke manier overbrengen aan de luisteraar is echter niet aan hem besteed. Jammer!
teamkardo via Apple Podcasts · Netherlands · 10/14/19
Makkelijke dingen moeilijk maken
Volledig afgehaakt na podcast 2. Paul is heel goed om dingen ontzettend complex te maken en na een monoloog van 20 min ben ik volledig de draad kwijt...
Feutenbakker via Apple Podcasts · Netherlands · 08/02/19
Recent Episodes
In deze vijftiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over je DNA. Want kun je op basis van je DNA voorspellen welk voedingspatroon het beste bij je past? Tom en Paul bespreken dit interessante onderwerp en geven antwoord!
Published 10/20/19
Published 10/20/19
In deze veertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over de lengte van je spieren. Want krijg je van krachttraining kortere spieren? En kun je hoe dan ook je spieren korter maken? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/13/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »