Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Personal Body Podcast
Personal Body Podcast is de podcast van Personal Body Plan. Elke week bespreken oprichter Tom Barten en expert Paul Bosma een belangrijk onderwerp dat altijd te maken heeft met de 4 kern elementen: "Gedrag, voeding, training en herstel."
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 9 ratings
Makkelijke dingen moeilijk maken
Volledig afgehaakt na podcast 2. Paul is heel goed om dingen ontzettend complex te maken en na een monoloog van 20 min ben ik volledig de draad kwijt...
Feutenbakker via Apple Podcasts · Netherlands · 08/02/19
Recent Episodes
In deze veertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over de lengte van je spieren. Want krijg je van krachttraining kortere spieren? En kun je hoe dan ook je spieren korter maken? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/13/19
In deze dertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over spierpijn. Want is spierpijn een goede graadmeter voor spiergroei? Staat het gelijk aan het hebben van resultaat? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/06/19
In deze twaalfde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over fitness trackers. Ze zijn in vele soorten en maten, kleuren en vormen, te vinden op de markt. Maar hoe accuraat zijn ze eigenlijk? En kun je met een fitness tracker...
Published 09/29/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »