Episodes
In deze vijftiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over je DNA. Want kun je op basis van je DNA voorspellen welk voedingspatroon het beste bij je past? Tom en Paul bespreken dit interessante onderwerp en geven antwoord!
Published 10/20/19
In deze veertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over de lengte van je spieren. Want krijg je van krachttraining kortere spieren? En kun je hoe dan ook je spieren korter maken? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/13/19
In deze dertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over spierpijn. Want is spierpijn een goede graadmeter voor spiergroei? Staat het gelijk aan het hebben van resultaat? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/06/19
In deze twaalfde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over fitness trackers. Ze zijn in vele soorten en maten, kleuren en vormen, te vinden op de markt. Maar hoe accuraat zijn ze eigenlijk? En kun je met een fitness tracker eigenlijk wel je energiegebruik meten?
Published 09/29/19
In deze elfde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over voeding. We denken graag in termen als 'goed' en 'fout', maar dit heeft geen zin en werkt averechts. Tom en Paul geven je praktische tips over het toepassen van flexibiliteit in je voedingspatroon.
Published 09/22/19
In deze tiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over voeding. Want hoe creëer je een voedingspatroon dat je vol kunt houden? Paul en Tom bespreken alle ins & outs rondom je voeding en hoe flexibiliteit hierin een rol kan spelen. Veel luisterplezier!
Published 09/15/19
In deze negende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over fitness mythes! Want er zijn er een hoop in de fitness wereld die maar niet lijken te verdwijnen. Paul en Tom gaan ze stuk voor stuk af in deze podcast.
Published 09/08/19
In deze achtste aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over progressie. Want hoe meet je je progressie eigenlijk? Welke verschillende methodes zijn er allemaal? Dat en nog veel meer komt voorbij in deze aflevering!
Published 09/01/19
In deze zevende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over eiwitten. Want hoeveel gram eiwitten moet je nou per dag hebben? En is er een minimale en maximale hoeveelheid eiwitten dat je kunt nemen? Dat en nog veel meer komt voorbij in deze aflevering!
Published 08/25/19
In deze zesde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over cutten en bulken. Want moet je nou eerst cutten of eerst bulken? En kun je spiermassa aanmaken terwijl je afvalt? Dat en nog veel meer komt voorbij in deze aflevering!
Published 08/18/19
In deze vijfde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma wederom over krachttraining. Want hoe zwaar moet je nou eigenlijk trainen om resultaat te behalen? Tom en Paul bespreken hun visie.
Published 08/11/19
In deze vierde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over krachttraining voor vrouwen. Word je als vrouw mannelijk van krachttraining? Tom en Paul bespreken het en geven hun antwoord.
Published 08/04/19
In deze derde aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over cardio. Is cardio nodig om af te vallen, of niet? Tom en Paul geven het antwoord.
Published 07/29/19
In deze tweede aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over het interessante onderwerp "spaarstand". Kan je lichaam in een spaarstand komen waardoor je niet meer afvalt? Tom en Paul geven het antwoord.
Published 07/22/19
In deze eerste aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over cellulite. Hoe ontstaat het en wat kun je er tegen doen?
Published 07/15/19
Vanaf maandag 15 juli start er een nieuw seizoen van de Personal Body Podcast, de podcast van Personal Body Plan. Elke week bespreken we een belangrijk onderwerp dat altijd te maken heeft met de 4 belangrijke kern elementen: "Gedrag, voeding, training en herstel." En natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.
Published 07/11/19