002 - Spaarstand - Kan je lichaam in een spaarstand zitten waardoor je niet afvalt?
Listen now
Description
In deze tweede aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over het interessante onderwerp "spaarstand". Kan je lichaam in een spaarstand komen waardoor je niet meer afvalt? Tom en Paul geven het antwoord.
More Episodes
In deze vijftiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over je DNA. Want kun je op basis van je DNA voorspellen welk voedingspatroon het beste bij je past? Tom en Paul bespreken dit interessante onderwerp en geven antwoord!
Published 10/20/19
In deze veertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over de lengte van je spieren. Want krijg je van krachttraining kortere spieren? En kun je hoe dan ook je spieren korter maken? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/13/19
In deze dertiende aflevering van de Personal Body Podcast praten oprichter Tom Barten en expert & researcher Paul Bosma over spierpijn. Want is spierpijn een goede graadmeter voor spiergroei? Staat het gelijk aan het hebben van resultaat? Tom en Paul geven het antwoord!
Published 10/06/19