Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Zoltan Veres
Podcastul de EQ
Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “matematica" emoţiilor. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale. Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa să ajute cât mai multe persoane să își dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională.
Listen now
Ratings & Reviews
Dragoste la prima auzire
Căutăm un alt podcast, iar în această căutare a mea am dat și de acest podcast cu Zoltan. Am ascultat doar un episod până acum, dar cred că le voi asculta pe toate. Îmi plac foarte mult autenticitatea și naturalețea lui. Recomand cu încredere.
Andrei.Ca via Apple Podcasts · Denmark · 06/04/21
Foarte inspirat și util
De câte ori ascult podcasturile lui Zoltan simt că învăț ceva, nu numai teoretic dar și cum întreaga mea perspectivă se îmbunătățește. Informațiile acestea îmi oferă doza de inteligenta emoțională de care am nevoie de fiecare dată!
Alexa21473 via Apple Podcasts · Denmark · 04/11/21
Recent Episodes
Ep.128 - Reziliența în context de burnout și relațiile toxice by Zoltan Veres
Published 07/15/22
Ep.127 - Reziliența emoțională by Zoltan Veres
Published 07/08/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »