Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Titia Hoogendoorn, Daniël van de Poppe
Polititia
Dit is Polititia, een podcast waarin ik Titia Hoogendoorn uit de kast kom als politiekn00b, iemand die TE weinig van de politiek weet, zodat jullie het niet hoeven te doen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 240 ratings
Leerzaam, grappig, top
Deze podcast was echt precies wat ik nog miste. Heerlijk om met een dosis humor meer te leren over politiek! Ik ben nu pas bij aflevering 4 maar ben al een stuk meer op de hoogte! Dank!
lerendefeminist via Apple Podcasts · Netherlands · 06/21/20
Loveit
Deze podcast staat in mn top 3 favo podcasts! Ik heb hem gebingeluisterd. Ik voel me veel meer betrokken en ik weet nu ook eindelijk wat ik moet invullen als bumble om mijn politieke voorkeur vraagt!
Floorgineel via Apple Podcasts · Netherlands · 04/26/20
Luchtig en leerzaam
Één van m’n favoriete podcasts! Op een luchtige manier word je meegenomen in allerlei politieke onderwerpen. Titia is heel grappig en stelt precies de vragen die je als luisteraar ook hebt. Daniël weet zelf heel veel en zorgt daarmee echt voor verdieping. Luistert makkelijk weg en toch leer je...Read full review »
Rosemarijnnx via Apple Podcasts · Netherlands · 04/09/20
Recent Episodes
Waarom noemt Mark Rutte onze aanpak eigenlijk een ‘intelligente’ lockdown? Hoe komt het dat FVD zo sterk in de peilingen voor Tweede Kamerverkiezingen daalden? En wat is een sluikcampagne precies? Als we aan campagnes van politieke partijen denken, denken we vaak aan van die televisiespotjes,...
Published 04/26/20
Published 04/26/20
Naast Nederland, kent het Koninkrijk der Nederlanden nog drie landen: Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Daarnaast zijn er ook nog drie bijzondere gemeenten: Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Hoe het op de eilanden gaat tijdens de corona crisis en wat daar politiek gezien nu allemaal speelt...
Published 04/14/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »