Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Top Albania Radio
Propaganda | Top Albania Radio
Emision humoristik i bazuar në improvizim. Emisioni ka për qëllim të shtrëmbërojë realitetin dhe aktualitetin nëpërmjet satirës, sarkazmës dhe ironisë. Në qëndër janë katër djemtë të cilët ndajnë mendimet sipas pikëpamjeve personale. Muzika në emision do të përzgjidhet nga Erblini aka Air Bajko. Pas eksperiencës së tij 15 vjeçare si Dj aktiv në jetën e natës së Tiranës, Erblini do krijojë playlista ku qëllimi kryesor do jetë edukimi i publikut me muzikë të mirë si dhe prezantimi me artistë të rinj të rrymave muzikore si Funk, Soul, Hip-Hop, etj.
Listen now
Recent Episodes
Në rubrikën “Pse” vjen pyetja shumë interesante. Po ju e keni pyetur ndonjëherë veten se pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!
Published 07/31/21
Edhe këtë të premte nuk kishin si të mungonin situatat dhe temat humoristike të katërshes sonë të “Propagandës”.
Published 07/17/21
Në pyetjen e javës nga “Propaganda” vjen një çështje shumë serioze për t’u diskutuar siç është: Përse i hapim rrugën budallait. Përgjigjet e shqiptarëve janë befasueve dhe plot humor, si gjithmonë…
Published 07/10/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »