Reviews
Eneste å trekke for her er at det ikke er fast struktur på når episodene kommer, gutta gjør seg alikevel fortjent til 5 fem stjerner🏅
GuriMalla89 via Apple Podcasts · Norway · 03/29/17
Er du interessert i psykologi, og tåler å prate litt løst om tema så er dette for deg. Kvaliteten på Podcasten har blitt veldig mye bedre etter anskaffelsen av produsent
SiggisMcGains247 via Apple Podcasts · Norway · 12/22/16
Her får du være veggflue i en hverdagsprat. Obs: Risiko for økt kunnskap om psykologi
PodMalle via Apple Podcasts · Norway · 07/08/16
Dette er den beste populærvitenskapelige podcasten jeg har hørt på norsk. Grundig, god og fungerer fint i opplesningsperioder til grunnleggende psykologiske temaer, når man er på reise til og fra studiested.
AleksanderN via Apple Podcasts · Norway · 12/15/14
Mange interessante psykologitema. Kudos til disse tre psykologene som gir av sin fritid gratis for å spre kunnskap. Samtidig lurer det en liten tanke i meg som forteller at det også ikke bare er et uselvisk prosjekt dette her. Slik de fremstår og oppfattes til tider kan det gi assosiasjoner til...Read full review »
Mr Freud via Apple Podcasts · Norway · 06/22/13
Dette er bra gutter.
BrilloOlsen via Apple Podcasts · Norway · 05/03/13
En skikkelig interessant podcast. Kanskje noen startvansker i første episode, men dette blir bra :)
Brtos1 via Apple Podcasts · Norway · 05/02/13
Dere MÅ slutte å begynne podcastene med å spørre "Hva synes vi om forrige episode?". Det høres helt idiotisk ut. Det blir også veldig mye "Har vi tid til å snakke om dette?" og eee-ing og lange pauser. Det dere snakker om er jo interessant, men det drukner i surr… Dessverre.
Ainamoinen via Apple Podcasts · Norway · 05/01/13
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »