Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Rejsen
Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSBHan kommer fra dårligere vilkår end mange men har allerede opnået mere end de fleste. 30-årige Danijel ’Drux’ Deletic er drengen fra betonblokkene, som de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, gaming, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor de er på vej hen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 375 ratings
.
Søren Simonsen via Apple Podcasts · Denmark · 04/15/21
Du ved hvad jeg mener
Hvor ville det være fedt hvis, sætningerne: “du ved hvad jeg mener” og “Hvad hedder det....” kunne udelades... Potcasten ødelægges i svær grad for hverken interviewer eller den der bliver interwiet, profiterer af eller ved hvad den anden mener! Hvorfor f..... skal man ellers lave en potcast og...Read full review »
Schaeffuz via Apple Podcasts · Denmark · 11/16/20
Super fedt
Drux leverer bare og formår at få uventede sider frem i gæsterne. Han tager det hele ned på jorden på en fantastisk måde.
Frederik Leth via Apple Podcasts · Denmark · 08/18/20
Recent Episodes
"Det er ærgerligt, at vi i Danmark ser på temperament som en negativ egenskab"
Published 06/11/21
Danijel Drux og Liam O'Connor (L.O.C) har været venner i mange år, og i den tid har de haft mange snakke om de vigtige og svære ting i livet. Nu har de endelig fået optaget en af de snakke, da Drux besøgte Liam i hans studiet. Her fortæller Liam om de største lektioner, han har fået i livet, om...
Published 05/28/21
Drux gæster Astralis' hovedkontor til en snak med esportsstjernerne 'Dupreeh' og 'Üstün', der spiller henholdsvis professionel CS:GO og FIFA for Astralis. De to drenge fortæller om hverdagen som professionelle gamere, om rejsen dertil, og om hvorfor det hele ikker er så glamourøst, som det ser ud.
Published 05/14/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »