Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Samtaler fra en herrebarber
I 'Samtaler fra en herrebarber' tager Jonas Shiran Larsen, ejer af Barberen i Vognmagergade, lytteren med i den personlige samtale mellem barber og kunde. Det er et anderledes portræt af de mænd, der kommer i salonen hos Jonas. Her kan de åbne op og der bliver skabt et rum af fortrolighed, hvor der tegnes et anderledes billede af nutidens gentleman.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 28 ratings
Hør den!
Virkelig en god samtale-podcast. Og Kaspar Colling er forfriskende ærlig om stort og småt. Som stamkunde hos Barberen i Vognmagergade gennem snart 10 år kan jeg relatere til det her med, at have stamsteder i sit liv; lokal kaffebar, lokalt værtshus. Lokal barber. Steder hvor man har et...Read full review »
Kbekkster via Apple Podcasts · Denmark · 11/07/19
Recent Episodes
I dette afsnit af 'Samtaler fra en herrebarber' er barberen Jonas Shiran Larsen rykket hjem til Søren Pind for at få Sørens hår til at stå lige så knivskarpt som John F. Kennedys hårpragt og trimme hans vildtvoksende øjenbryn. Imens får de to sig en god gammeldags frisørsnak om hvordan det går...
Published 03/04/21
Skuespiller Roland Møller er gæst i dagens afsnit, hvor han blandt andet taler om sit forhold til spiritualitet og at have haft flere spirituelle oplevelser tidligere i livet, eksempelvis dengang han overlevede et voldsomt knivstik.
Published 12/17/20
Instruktør, manuskriptforfatter, skuespiller, komiker og madelsker med et hjerte der banker for Metallica, men Magnus Millang er først og fremmest et familiemenneske. Han elsker at tage sine børn med ned i drengekælderen og se film på storskærm, eller lege rockband med guitarsamlingen. Så selvom...
Published 12/10/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »