Episodes
Sangeren Camille Jones har taget tanken om en bold ad gangen med ind i sit musikalske arbejde.
Published 05/13/19
Karim Yafasov fik sin tennisopdragelse i Sovietunionen, hvor det var svært at finde shorts, fordi planøkonomien ikke havde taget højde for tennissportens popularitet.
Published 05/13/19
Sognepræsten i Ullerup i Sønderjylland, Lis-Ann Rotem, lever efter devisen "al tennis er god tennis".
Published 05/13/19
Stortalentet Holger Rune fortæller om eksplosive forhænder, James Bond og Junior Davis Cup.
Published 05/13/19
Levemanden Ole Bille har fast banetime i landets smukkeste hal, Egypterhallen, der blev opført af Leif Rovsing, der i 1917 blev udelukket fra dansk tennis på grund af homoseksualitet.
Published 05/13/19
Det tidligere stortalent Sandie Sørensen fortæller om knuste drømme og en kærlighed til tennis, som stadig blomstrer inde i hende.
Published 08/22/18
Få den nostalgiske historie om det hedengangne B&W-værfts helt egen tennisbane og medarbejderne, der spillede på den efter fyraften.
Published 08/22/18
Danmarks bedste mandlige tennisspiller, Frederik Løchte Nielsen, fortæller om livet som professionel, sine drømme på vegne af sporten i Danmark og klynkende stjernespillere.
Published 08/22/18
Vær beredt på at blive smittet med godt humør, når tenniselskeren Inge Lise Gram tager imod i Odense, hvor hun er lidt af et kendt ansigt i både tennisklubben og i Danmarks næststørste butikscenter, Rosengårdscentret.
Published 08/22/18
Kunstneren Kristian von Hornsleth ser mange ligheder mellem tennissporten og kunsten i denne samtale med Anders Haahr Rasmussen og Cathrine la Cour på HIK's tennisbaner.
Published 08/20/18