Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Singelrådet
Emilie Roslund och Matilda Berggren ger dig din kompletta guide inom dejting och relationer.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 607 ratings
..
Älskar podden och lyssnat sen ett bra tag tillbaka. Får dock känslan av att Matilda tar över lite och tycker ebbis försvinner. Hade önskat att Matilda mer va som ebbis sidekick. Ni båda är fantastiska men saknar ebbis lite🥺❤️
11lilly2021 via Apple Podcasts · Sweden · 03/31/21
Älskar den här podden!!
Så mysigt att lyssna på er och så intressanta samtal!
annson23 via Apple Podcasts · Sweden · 03/30/21
Bra
Ibland saknas fler perspektiv, det blir väldigt snävt. Tex i avsnittet om samboskap. Det kan finnas flera orsaker till varför BÅDE män och kvinnor vill vänta; det enda rätta är inte att flytta ihop direkt. Teorierna om instagram upplever jag som barnsliga och inte representativt för vuxna trygga...Read full review »
detblåserute via Apple Podcasts · Sweden · 01/29/21
Recent Episodes
Veckans avsnitt gästas av Richard Magyar från Hammarby och Jonathan Rollins från Power Meeting Podcast som pratar om hur de förhållit sig till mansidealet, som barn och som vuxna.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 05/09/21
Veckans fråga kommer från en tjej som inte kan låta bli att oroa sig redan efter första dejten - hur slutar man få panik över att killen får massa dm:s på insta och när kan man egentligen ta det där första snacket?   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 05/05/21
Therese Lindgren är Sveriges största youtuber med 1,06 miljoner prenumeranter. 2019 blev hon utsedd till mäktigast på sociala medier i Sverige - och sina stora plattformar har hon ofta använt till att prata om det som skaver. Psykisk ohälsa, ångest, men också kärlek och relationer. Hur är det att...
Published 05/03/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »