Tak fordi jeg må lytte med!
Du slutter ofte din podcast med ordene “tak fordi du lytter med”. Nuvel, jeg nyder at jeg må lytte med og høre din behagelige stemme, din intelligente selvreflektion og dine hverdagshistorier om dine børn, dit liv, dit professionelle liv… Tak og bliv endelig ved. Mange venlige hilsner fra en udenlandsdansker som nyder at følge med i stort og småt fra gamle Danmark, især via podcasts.
handmade.by.Dorte via Apple Podcasts · Belgium · 05/09/22
More reviews of Skab dig
Charlotte har en særlig evne til at tryllebinde lytteren i sit nænsomme nærvær. Denne podcast indeholder både gode interviews og ærlige delinger, om det der fylder i livet. Jeg elsker temaet - at skabe sig og at skabe sig selv. Denne podcast har mine varmeste anbefalinger! Kh Cleoh Dharma
Dharma C via Apple Podcasts · Denmark · 03/10/21
Jeg er vild med din podcast skab dig. Fedt med at tage fat på det emne. så genkendeligt at gå ved siden af livet og længes efter at sætte stikket ind og også valget til at trække det ud igen. Men det igen at gribe stikket og vælge og lade sig selv stå tilbage. Glæder mig vildt til flere afsnit...Read full review »
Linea Bartholin via Apple Podcasts · Denmark · 11/01/20
Jeg elsker podcasten Skab dig. Den minder mig om at holde modet til at blive på «den mere levende vej» som en kaldte det forleden. Det er så værdifuldt at få lov at lytte til det menneskelige og ægte.
Lyden af mig via Apple Podcasts · Norway · 05/20/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »