Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Sneakerjagers
Sneakerjagers ‘On Air’
Welkom bij de Sneakerjagers podcast. Elke aflevering neemt Valerio Zeno en zijn co-host Non (Prime Utrecht) je mee in de wereld van sneakers. De geschiedenis, de hype rondom bepaalde merken en samenwerkingen, de sneakercultuur, productontwikkeling en de liefde van mensen voor sneakers. Al deze onderwerpen en meer komen in deze podcast aan het licht.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 15 ratings
Tof
Tof heren, luistert lekker weg. Kunnen julli afl. 2 wellicht iets harder afmixen, zonder ruis? Airpods moeten nu op standje gehoorbeschadiging... thanks!
lesleyismore via Apple Podcasts · Netherlands · 09/09/19
!!!
louter hard
Emotji is leuk!!! via Apple Podcasts · Netherlands · 09/08/19
Jaaaaaa!!! Eindelijk.
Super gaaf deze podcast. Goede gasten en Valerio doet het super. Hoor alleen een beetje een kleine ruis door de podcast heen. Voor sneaker liefhebbers. Zeker luisteren.
DonnieLe via Apple Podcasts · Netherlands · 09/06/19
Recent Episodes
We zijn weer los! In aflevering 5 van het tweede seizoen Sneakerjagers 'On Air' ontvangt onze host Valerio Zeno Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches en Rolph van Heyster van Calico Jack.
Published 06/26/20
De aflevering waar we lang naar uit hebben gezien. Valerio en co-host Matthijs van de Meulen ontvangen in de 4e aflevering van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ twee Deventer sneakerfreaks aan tafel in onze ‘tijdelijke’ studio te Utrecht.
Published 06/12/20
In de derde aflevering van het tweede seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast ontvangen Valerio en (co host) David de Ruiter weer twee ‘sneakerfreaks’ aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam, te weten: Ted van Eldik, eigenaar van sneakerstore Epic Breda, en onze eerste internationale...
Published 03/20/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »