Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Sykepleien
Sykepleien
Podcast for fagtidsskriftet Sykepleien, som dekker alle sider ved sykepleiefaget og -yrket. Podcasten har hovedvekt på forskning, men tar også opp andre tema.
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 28 ratings
Korte podcaster?
Hvorfor er alle podcastene så korte? Alle ligger på mellom 3-5 minutter. Podcasten avsluttes brått og brutalt, til tider mitt i en setning.
Kdktkek via Apple Podcasts · Norway · 09/27/16
Interessant:-)
Ikke bare nyttig for sykepleiere
Wbtk via Apple Podcasts · Norway · 04/07/16
Supert!
Synes det er veldig bra at Sykepleien er kommet med en podcast, dette gjør det mye enklere å følge med. Nå kan man få gjort andre ting samtidig som man holder seg oppdatert. Bra initiativ! :)
Karin spl via Apple Podcasts · Norway · 03/29/16
Recent Episodes
Sykepleiere skal understøtte pasientens håp. Helsepersonell skal også gi sannferdig informasjons om pasientens tilstand. Hvordan balanserer vi disse to hensynene når prognosene er dårlige? Hva slags håp kan vi gi? I denne episoden får du høre en paneldebatt om håp arrangert på Kulturhuset i Oslo...
Published 01/23/20
Published 01/23/20
Hvor blir det av håpet når kreftene ebber ut? Inger Brønseth er en tidligere bekjent av Sykepleiens redaktør Barth Tholens. Han hadde ikke møtt henne på flere år da han hørte at hun var sterkt svekket av ME. Inger orket ikke noe intervju, men fikk lest inn noen tanker i et opptak på telefonen. I...
Published 12/16/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »