Episodes
Gregory Sedoc is politieagent, sportcommentator, voormalig hordeloper en vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. We zenden live uit vanuit Café-Restaurant Dauphine.
Published 05/07/21
Marcel Levi is vandaag de co-host van Wilfred Genee. Hij speelde een hoofdrol bij de Britse vaccinatiecampagne. Inmiddels is hij terug in Nederland en voorzitter geworden van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, NWO. We zenden uit vanuit Café-Restaurant Dauphine.
Published 04/29/21
Han ten Broeke is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. Hij was maar liefst twaalf jaar Kamerlid voor de VVD en is nu buitenlanddeskundige en voorzitter van de Bovag.
Published 04/23/21
Schrijver en Parool-columnist Johan Fretz is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live vanuit Café-Restaurant Dauphine in Amsterdam.
Published 04/16/21
Erik Dijkstra is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit Dauphine. In de nieuwe documentaireserie; Roofkunst gaat hij op zoek naar kunstschatten waar een luchtje aan zit.
Published 04/08/21
Journalist Roos Schlikker is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. Ze maakt sinds kort deel uit van het vaste presentatieteam van De 5 Uur Show.
Published 04/01/21
Actrice Monic Hendrickx is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. Ze is op dit moment te zien in het programma: BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de Helden, waar ze aan de slag gaat in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Ze ervaart hoe zwaar, maar zeker ook hoe bijzonder het werken in de zorg is.
Published 03/25/21
Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het AD is vanmiddag de co-host in The Friday Move met Wilfred Genee live vanuit Dauphine.
Published 03/18/21
Bert Visscher schreef een boek over de stuiterende beginjaren van zijn carrière! Hij is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee live vanuit Dauphine.
Published 03/11/21
Programmamaker Teun van de Keuken is vanmiddag de co-host in The Friday Move. Hij dook in de wereld van de afvalindustrie en kwam erachter dat het schimmige wereld is.
Published 03/04/21
Bert Huisjes is sinds 2011 de baas van WNL. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee.
Published 02/25/21
Wijnboer en programmamaker Ilja Gort is de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit Dauphine. Hij heeft een nieuwe bestseller geschreven: Bed en Breakfast.
Published 02/19/21
Ondernemer Yves Gijrath is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. Hij is oprichter van Masters HQ en podcastmaker.
Published 02/11/21
Brein-professor Erik Scherder is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee.
Published 02/05/21
Talitha Muusse is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. Ze wordt 'de stem van haar generatie' genoemd en is sinds kort de nieuwe presentator van de talkshow Op1.
Published 01/28/21
Schrijfster Simone van der Vlugt is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee live vanuit Dauphine. Ze heeft al meer dan 40 boeken op haar naam staan en van haar thrillers werden in totaal twee miljoen exemplaren verkocht.
Published 01/21/21
Nance Coolen is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. Ze keert terug op tv met het programma Helden van Nu.
Published 01/14/21
Cabaretier Hans Sibbel is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit Dauphine.
Published 01/08/21
We nemen een kijkje in de wereld van filmkenner René Mioch. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee vanuit Dauphine.
Published 12/17/20
Zangeres Trijntje Oosterhuis is vanmiddag mijn co-host. Haar nieuwste album heet Wonderful Christmas time. We zenden live uit tussen 1600 en 1900 uur vanuit Dauphine.
Published 12/10/20
VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz staat op nummer van 5 van de kandidatenlijst van haar partij. Ze is vrijdag de co-host van Wilfred Genee live vanuit Dauphine.
Published 12/03/20
Voormalig politicus Rob Oudkerk is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. We zijn weer vanaf 1600 uur live te horen vanuit Dauphine.
Published 11/26/20
Heleen van Royen zit twintig jaar in het vak. Dat viert ze met de jubileumbundel Moeder, dochter, minnares. Vrijdag is ze de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit Dauphine.
Published 11/19/20
Leonie ter Braak is de co-host van Wilfred Genee live uit vanuit Dauphine. In haar nieuwe programma brengt ze een ode aan alle dappere mensen in het ziekenhuis.
Published 11/12/20
Max Westerman is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live vanuit Dauphine. De voormalig Amerika-correspondent woont inmiddels in Brazilië, maar volgt de verkiezingen op de voet.
Published 11/06/20