Episodes
Bert Huisjes is sinds 2011 de baas van WNL. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee.
Published 02/25/21
Wijnboer en programmamaker Ilja Gort is de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit Dauphine. Hij heeft een nieuwe bestseller geschreven: Bed en Breakfast.
Published 02/19/21
Ondernemer Yves Gijrath is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. Hij is oprichter van Masters HQ en podcastmaker.
Published 02/11/21
Brein-professor Erik Scherder is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee.
Published 02/05/21
Talitha Muusse is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. Ze wordt 'de stem van haar generatie' genoemd en is sinds kort de nieuwe presentator van de talkshow Op1.
Published 01/28/21
Schrijfster Simone van der Vlugt is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee live vanuit Dauphine. Ze heeft al meer dan 40 boeken op haar naam staan en van haar thrillers werden in totaal twee miljoen exemplaren verkocht.
Published 01/21/21
Nance Coolen is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. Ze keert terug op tv met het programma Helden van Nu.
Published 01/14/21
Cabaretier Hans Sibbel is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit Dauphine.
Published 01/08/21
We nemen een kijkje in de wereld van filmkenner René Mioch. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee vanuit Dauphine.
Published 12/17/20
Zangeres Trijntje Oosterhuis is vanmiddag mijn co-host. Haar nieuwste album heet Wonderful Christmas time. We zenden live uit tussen 1600 en 1900 uur vanuit Dauphine.
Published 12/10/20
VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz staat op nummer van 5 van de kandidatenlijst van haar partij. Ze is vrijdag de co-host van Wilfred Genee live vanuit Dauphine.
Published 12/03/20
Voormalig politicus Rob Oudkerk is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. We zijn weer vanaf 1600 uur live te horen vanuit Dauphine.
Published 11/26/20
Heleen van Royen zit twintig jaar in het vak. Dat viert ze met de jubileumbundel Moeder, dochter, minnares. Vrijdag is ze de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit Dauphine.
Published 11/19/20
Leonie ter Braak is de co-host van Wilfred Genee live uit vanuit Dauphine. In haar nieuwe programma brengt ze een ode aan alle dappere mensen in het ziekenhuis.
Published 11/12/20
Max Westerman is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live vanuit Dauphine. De voormalig Amerika-correspondent woont inmiddels in Brazilië, maar volgt de verkiezingen op de voet.
Published 11/06/20
Özcan Akyol is vanaf dit weekend weer te zien met een nieuw seizoen van Sterren op het Doek. Vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move om 1600 uur live vanuit Dauphine.
Published 10/30/20
Sjuul Paradijs, voormalig hoofdredacteur van de Telegraaf, is de hoofdgast in The Friday Move met Wilfred Genee. Hij blijft de hele avond op om het debat te kijken tussen Trump & Biden. We zenden uit vanuit Dauphine.
Published 10/22/20
Het wordt de eerste keer dat Lilian Marijnissen de partij gaat leiden in een landelijke verkiezingscampagne. Hoe gaat ze dat aanpakken? Vrijdag is ze de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live vanuit Dauphine.
Published 10/15/20
Carolien Borgers is de nieuwe presentator van het radioprogramma Muziekcafé en vrijdag de co-host van Wilfred Genee. We zenden live uit vanuit de Lobby van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 10/08/20
Edwin Evers brengt vrijdag zijn eerste solosingle uit. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 10/01/20
De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. Ze heeft haar levenslessen opgeschreven in het boek: Ergens Onderweg. We zenden live uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 09/24/20
Presentator, acteur en producer Kees Tol is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. We zenden uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 09/17/20
Amerika-deskundige Michiel Vos is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. Hoe is het om de schoonzoon te zijn van Amerika's machtigste vrouw, Nancy Pelosi? We zenden uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 09/10/20
Schrijver Kluun is terug met een nieuwe roman, Familieopstelling. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee vanuit Grand Café de Bosbaan in het Amsterdamse Bos waar de Finance Run plaatsvindt.
Published 09/03/20
Adelheid Roosen en Hugo Borst maken opnieuw een documentairereeks over de zorg voor ouderen met dementie. Adelheid Roosen is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 08/27/20