Episodes
Emma Wortelboer is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live vanuit Fosburry & Sons in Amsterdam. Ze is te zien met het programma: Dat snap je als je ouder bent, waarin ze bemiddelt tussen ouders en tieners.
Published 10/15/21
The Friday Move komt vrijdag met Wilfred Genee live vanuit Madrid. We staan op het dakterras van het Hotel RIU Plaza España in het centrum van de stad.
Published 10/08/21
Opiniemaker en journalist Ebru Umar is vrijdag de co-host van Wilfred Genee live vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 10/01/21
Jim Jansen, hoofdredacteur van het populair wetenschappelijke tijdschrift New Scientist is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. We zenden uit vanuit het Postillion Hotel Amsterdam.
Published 09/24/21
Corporate Illusionist Niels Houtepen is vrijdag de co-host van Wilfred Genee live vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 09/17/21
Henk Westbroek is de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden uit bij het bedrijf Bluefield.
Published 09/10/21
Hoe haal je het beste uit jezelf? Mark Tuitert schreef er het boek 'Drive' over. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live bij de Finance Run in het Amsterdamse Bos.
Published 09/02/21
Schrijver en journalist Bas Haan is vrijdag de co-host. Zijn boek over de Deventer-moordzaak is verfilmd en gaat volgende week in première.
Published 08/26/21
Sinds haar debuutroman; Ik ga leven wordt Lale Gül ernstig bedreigd en durft de schrijfster niet meer alleen de straat op. Ze is tot half 7 de co-host van Rens de Jong. The Friday Move is live vanuit het Postillion Hotel Amsterdam om 1600 uur met de beats van DJ Thomas Robsen.
Published 08/20/21
Zangeres Lakshmi is co-host van Art Rooijakkers in The Friday Move vanuit de SkyLounge in het DoubleTree by Hilton Amsterdam. Ook Jaap de Groot, Marianne Zwagerman, Fons van Westerloo en Henk Grol schuiven aan.
Published 08/13/21
Nederland beleeft in Tokio de meest succesvolle Olympische Spelen ooit. Voormalig olympisch kampioen Maarten van der Weijden is co-host van Art Rooijakkers in The Friday Move vanuit Scheveningen bij het TeamNL Olympic Festival.
Published 08/06/21
Meestergitarist Harry Sacksioni trekt al 50 jaar door de theaters maar van een grandioos jubileum kwam het niet. Wel kwam er een zeer openhartig boek en ligt er ook nog een zeer ambitieus project op de planken. Vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move.
Published 07/30/21
Historicus, Amerika-deskundige en De Slimste Mens juryvoorzitter Maarten van Rossem is vrijdag de co-host van Wilfred Genee, live vanuit het Incentro Experience Center in Utrecht.
Published 07/23/21
Nadat Nicki Pouw-Verweij opstapte bij Forum voor Democratie, is ze samen met Annabel Nanninga en Joost Eerdmans de partij JA21 begonnen. Vrijdag is ze de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move.
Published 07/14/21
Advocaat Sébas Diekstra is vrijdag de co-host van Wilfred Genee live vanuit de Lobby van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 07/08/21
In het boek; Volstrekt onnatuurlijk gedrag vertelt Harm Edens zijn verhaal over opgroeien op een plek die niet als thuis voelde. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit het Pulitzer Amsterdam.
Published 07/01/21
Bestsellerschrijver Susan Smit is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. Haar nieuwste boek, De Heks van Limbricht, staat al vier weken in de top tien.
Published 06/24/21
Jeroen Woe maakt onderdeel uit van het duo Van der Laan & Woe, maar heeft nu zijn eerste solo-album, getiteld 'Weg Was'. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move.
Published 06/18/21
Ze zit pas nét in de politiek, maar heeft met haar BoerBurgerBeweging al behoorlijk van zich doen spreken: Caroline van der Plas uit Deventer is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee vanuit Droompark de Zanding in Otterlo.
Published 06/11/21
Story hoofdredacteur Guido den Aantrekker is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zijn live te horen tussen 1600 en 1830 uur vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 06/05/21
Radiopresentator Jurgen van den Berg van NPO Radio 1 is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee bij The Friday Move, vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 05/27/21
Michiel Bicker Caarten, mede-oprichter en oud-hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio is vrijdag de co-host van Paul van Liempt. Hij schrijft tegenwoordig de nieuwsbrief De Bicker, die enkele keren per week uit komt. We zijn vanaf 1600 uur live te horen vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 05/21/21
Barbara Barend is de co-host van Wilfred Genee op Droompark De Zanding in Ottelo. Dé plek waar deze zomer sporten en sport kijken centraal staan.
Published 05/11/21
Gregory Sedoc is politieagent, sportcommentator, voormalig hordeloper en vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. We zenden live uit vanuit Café-Restaurant Dauphine.
Published 05/07/21
Marcel Levi is vandaag de co-host van Wilfred Genee. Hij speelde een hoofdrol bij de Britse vaccinatiecampagne. Inmiddels is hij terug in Nederland en voorzitter geworden van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, NWO. We zenden uit vanuit Café-Restaurant Dauphine.
Published 04/29/21