Episodes
De Haagse rapper, acteur en televisiepresentator Willie Wartaal is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden weer uit op locatie vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 06/04/20
Sanne Wallis de Vries stond te popelen om haar nieuwe voorstelling KOM te spelen, totdat de coronacrisis uitbrak. Nu komt ze met een voorstelling, die coronaproof is. De cabaretier is vrijdag de co-host van Wilfred Genee.
Published 05/28/20
Peter Heerschop is de co-host van Wilfred Genee vanuit de BNR-studio in Amsterdam. Samen met collega-cabaretiers maakt hij de podcastserie De Kleine Remedie om antwoord te vinden op de onmogelijke vraag; hoe nu verder?
Published 05/14/20
Voor zijn nieuwe programma 'Ajouad en de Top 600' volgt Ajouad El Miloudi jongeren uit het Amsterdamse criminele milieu. Hij is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee live vanuit de BNR-studio in Amsterdam.
Published 05/08/20
Actrice en presentatrice Jennifer Hoffman, bekend van onder meer De luizenmoeder en Dokter Tinus is vrijdag de co-host van Wilfred Genee live vanuit de BNR-studio in Amsterdam.
Published 05/01/20
Presentator en voormalig judoka Dennis van der Geest is vanmiddag co-host vanuit de BNR-studio in Amsterdam.
Published 04/23/20
Published 04/23/20
Roos Moggré is vrijdag de co-host van Wilfred Genee. Ze presenteert elke zaterdagavond het programma Proost dat verlichting moet bieden in deze tijd. We zenden uit vanuit de BNR-studio in Amsterdam.
Published 04/17/20
Britt Dekker is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. We zenden uit vanuit de BNR Studio in Amsterdam.
Published 04/02/20
Sven Kockelmann legt dagelijks zijn gasten het vuur aan de schenen in het programma; 1 Op 1. Hij is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit de BNR-studio in Amsterdam.
Published 03/27/20
De sportscholen zijn dicht en veel mensen zitten thuis. Bewegen is in deze tijd juist belangrijk volgens hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee vanuit de BNR studio.
Published 03/20/20
Marlijn Weerdenburg presenteert deze week haar nieuwe album. De zangeres, actrice en presentator is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit de BNR studio op het Prins Bernhardplein.
Published 03/12/20
Speciaal voor de Boekenweek verschijnt een manifest van Stella Bergsma: Nouveau Fuck. Vrijdag is ze de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 03/03/20
Yora Rienstra is vooral bekend als presentatrice van Rambam maar is veel meer een allround artiest! Zo trekt ze nu door het land met een theatervoorstelling, schrijft ze liedjes en is ze cabaretier. Vrijdag is zij de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden live uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 02/28/20
Danny de Munk is deze week 50 geworden en heeft zijn missie gevonden: het levenslied nieuw leven inblazen. Vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden live uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 02/20/20
Presentator Filemon Wesselink is vrijdag de co-host van Wifred Genee in The Friday Move vanuit Ahoy Rotterdam, waar het ABN Amro tennis toernooi plaats vindt.
Published 02/13/20
Wijnboer en programmamaker Ilja Gort neemt ons mee in de wereld van de wijn. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 02/03/20
Bastiaan Ragas brengt na 12 jaar een nieuwe single uit. Aankomende vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden live uit vanuit de Lobby van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 01/30/20
Herman Koch schrijft zijn belangrijkste boek tot nu toe; Finse Dagen. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 01/23/20
Het Kabinet moet dit jaar grote hobbels nemen en tegelijkertijd bereiden ze zich voor op de verkiezingen. ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers komt met een nieuw verhaal en hernieuwde assertiviteit. Hij is vrijdag de co-host van Wilfred Genee vanaf de Vakantiebeurs in Utrecht.
Published 01/16/20
Onno Hoes is sinds een half jaar de voorzitter van de grootste makelaarsorganisatie van Nederland, de NVM. Hoe staat het ervoor met de woningmarkt? Onno Hoes is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move live vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 01/06/20
2020 wordt nu al een bewogen jaar in de media met alle veranderingen. Eppo van Nisperen tot Sevenaar, de algemeen directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, is vrijdag de co-host van Paul van Liempt om daarover mee te praten. We zenden live uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 12/23/19
Martine Sandifort, koningin van de typetjes, is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden live uit vanuit de Lobby van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.
Published 12/16/19
Oud-Linda-hoofdredacteur Jildou van der Bijl vormt samen met Linda de Mol sinds het voorjaar de creatieve directie van Net5. Vrijdag is ze de hoofdgast van Wilfred Genee vanaf de Masters of LXRY.
Published 12/12/19
Eva Hoeke schrijft een wekelijkse column over haar leven bij de Volkskrant. Vrijdag is ze de co-host van Wilfred Genee vanuit het Mercure Hotel Amsterdam City.
Published 12/05/19