Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
TOPBANANAS
TOPKVINDER
TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremæssige satsninger. Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spændende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil høre om op og nedture, få skarpe karrierehacks, og forhåbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv og det du er, vil og kan ind i ligningen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 53 ratings
Spændende dialoger
Super interessant at lytte til de forskelliges historier, baggrund for karrierevalg, vejen dertil og ikke mindst om det drive, de alle besidder.
Sanne Kirkedal via Apple Podcasts · Denmark · 10/30/19
Stærkt!
Fantastisk og inspirerende samtaler med vilde og spændende kvinder! Tak!
BrittaRavn via Apple Podcasts · Denmark · 09/08/19
TopPodcast og TopKvinder
Topkvinder et spændende kig i advokaternes branche sammen med kvinden og forskellene mellem det maskuline og feminine. Man bliver nysgerrig på mere af samme skuffe fra andre brancher.
TopMand via Apple Podcasts · Denmark · 08/31/19
Recent Episodes
I to sammenhængende afsnit tager vi en temperatur på vært Sophie Bech og hendes udviklingsrejse. I andet afsnit har ledelsescoach Loa Gottlieb og Sophie hvad der minder om en coachingsession med henblik på at blive klogere på de karrierevalg Sophie skal foretage i de kommende år. Sammen taler...
Published 09/02/21
Nogle af jer kender mig fra podcasten her.. topkvinder.. Andre fordi I lyttede med for snart fire år siden da P1 serien høje hæle og store beslutninger kørte i DR flowradio. Og så er der jer, som måske først tuner ind nu. Under alle omstændigheder får I en update på mit liv. Og karriere nu. Jeg...
Published 08/08/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »