Episodes
I to sammenhængende afsnit tager vi en temperatur på vært Sophie Bech og hendes udviklingsrejse. I andet afsnit har ledelsescoach Loa Gottlieb og Sophie hvad der minder om en coachingsession med henblik på at blive klogere på de karrierevalg Sophie skal foretage i de kommende år. Sammen taler de også om kroppens cyklus og den kraft der ligger i at mærkem hvad kroppen har brug for, og hvad det kan gøre for energien og kroppens ressourcer resten af måneden. Læs mere om Loa Gottliebs...
Published 09/02/21
Nogle af jer kender mig fra podcasten her.. topkvinder.. Andre fordi I lyttede med for snart fire år siden da P1 serien høje hæle og store beslutninger kørte i DR flowradio. Og så er der jer, som måske først tuner ind nu. Under alle omstændigheder får I en update på mit liv. Og karriere nu. Jeg har valgt at lave to separate afsnit sammen med ledelsescoach Loa Gottlieb, for at komme tilbage til dét, der er kernen af alle de her historier - hvad det vil sige at være et helt menneske og leder...
Published 08/08/21
Piya Mukherjee leder Hortens afdeling for insolvens og rekonstruktion. Hun har været i Horten i 15 år, og blev i 2007 partner. Der var hun i 40’erne, hvilket er ret sent forhold til branchens standarder. Derudover er hun alenemor til to, og det har hun været stort set hele sin karriere. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måd
Published 11/12/19
Published 11/12/19
Agnete Krusell, tidl. Advokat hos Kammeradvokaten, tog for kort tid siden springet til at åbne sit eget kontor. I dag sidder de i et kontorfællesskab, Homann Advokater, og her kører hun sammen med sine to partnere Sundgård advokater, som de startede i 2018. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.
Published 11/05/19
Hanne Rahbæk er medejer af Nyborg og & Rørdam. Til dagligt beskæftiger hun sig med strafferet. Hun er det vi sammen finder frem til at man kunne kalde ordentlig. Dette ord, ordentlighed, er fuldstændig gennemgående i både hendes person, metodik og fremtoning. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde. 
Published 10/29/19
Maria Theresa og Malou er to forskellige steder i deres uddannelse. Begge er de ambitiøse og optimistiske for deres karrierer, men også spændte på, hvordan det kan komme til at hænge sammen med et familieliv, når de hører nogle af de historier, der er på studiet og rundt omkring på advokatkontorene. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde. 
Published 10/22/19
Pernille Bigaard er det man ville kalde en rigtig powerkvinde. Pernille er indehaver i Plesner, og det har hun været siden 1989.  Pernille er i visse kredse kendt som konkursdronningen. Til det svarer hun at hun også kan være ret skrap, men for det meste er det lettere at få tingene til at glide med et smil på læben. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.
Published 10/08/19
Helle Hald, partner i Sirius Advokater har altid haft et bankende hjerte for dem, der ikke kan forsvare sig selv. Hun kombinerer jura med en god portion psykologi og en enkelt ske spiritualitet, og det gør hende åben for alle de dynamikker der er på spil i den slags retssager. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.
Published 10/01/19
Marianne Philip er 61 år og partner i Kromann Reumert, hvor hun har engageret sig siden 87. Hun er kendt for at være ekstremt engageret i bestyrelsesarbejdet, som hun både sidder i og former strukturerne på i et strategisk perspektiv. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.
Published 09/24/19
Anne-Sofie er lige kommet tilbage fra barsel med sit første barn, og er samtidig ved at føle sig mere erfaren og kompetent til sit arbejde. Så hvornår skal hun give den gas, og hvad kræver firmaet egentlig af hende som nybagt mor og karrierekvinde? TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde. 
Published 09/17/19
Anne Birgitte Gammeljord er af den opfattelse, at alt godt kommer til den, der venter og er dygtig. Hun mener man særligt som kvinde, skal være forsigtige med ikke at bede om nedsat arbejdstid, for så at ende med at arbejde fuldtid men for en mindre løn. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde
Published 09/10/19
IIben Winsløw ved godt, at man ikke bare kan arbejde solen sort, for at komme frem i systemet. Det kræver både at man løser sine opgaver, netværker og stiller sig op på ølkassen og gør opmærksom på sig selv. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.
Published 09/04/19
Maria Levin har fra starten vidst, at hun ville gå efter at ville skabe en karriere. Hun er hverken bange for at sige det højt, rose sin egen og teamet indsats, og vælge de projekter til, der giver hende de bedste muligheder. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.
Published 08/28/19
Pernille Backhausen er en kvinde, der griber tingene anderledes an. Hun er typen, der griner lidt for højt og som gør en hvilken som helst situation - uanset mængden af paragraffer - interessant. TOPKVINDER er en podcast om og med de skarpeste karrierekvinder, som insisterer på at skabe et arbejdsliv på deres egen måde.
Published 08/21/19