Episodes
En kamp mot Serbia avgjør alt. Hørt det før? Vi forklarer hvor viktig denne kampen er, tar tempen på alt av landslagsfotball, utviklingen i Skandinavia, kvinnenes CL og mye, mye mer.
Published 09/26/22
Published 09/19/22
Erling Braut Haaland er hetere enn noen gang, og Norge skal ut i viktige landskamper. Timingen kunne vel ikke vært bedre? To av våre giganter skal også ut i europeisk aksjon, og vi tar runden etter en hektisk fotballhelg.
Published 09/19/22
Ingen runde i England, men heldigvis nok å ta tak i fra norsk fotball. Drømmen er blitt tro, de omdiskuterte sluttspillene er i gang og det er viktig å huske på at fotballkamper varer i 90 minutter.  Panel: Yaw Amankwah, Espen Ween og Helge P. Kalleklev
Published 09/12/22
Champions League er tilbake. Vi viser alle kampene og gir deg all infoen. I tillegg deler vi ut skryt til et landslag, gull til et klubblag og ris til egen bak.
Published 09/05/22
Nordmenn scorer mål over hele Europa, noen mer enn andre. Og på ett område er Erling Braut Haaland unik. Vi har snakket med Hege Riise om «nye Norge», og det er også Deadline Week, med to vinduer som skal stenge. Her får du glimt av ting som kan komme.
Published 08/29/22
Kan Glimt klare det vanvittige steget? Molde-ros, ris til egen bak, giganter med skremmeskudd og et dypdykk i press i fotballen. Det og mye mer i denne ukens Fotballpodkast.
Published 08/23/22
Det tetter seg til i bunnen av Eliteserien, men livet i Obos er jo ikke nødvendigvis så verst. Halve landslaget kan skifte klubb, en gigant faller sammen og både Jesus og Moses er tema.
Published 08/16/22
Intens toppstrid i Norge og norske lag i Europa. Gledene er mange, og høsten er såvidt i gang. Drømmestart for Jæren, giganter setter standard og VM vil påvirke enormt. Men hva er greien med Barcelona? Dette er premieren på TV 2s fotballpodkast.
Published 08/08/22
Etter sesongens siste runde tar vi den store oppsummeringen klubb for klubb.  I studio: Yaw Amankwah, Morten Langli og Helge P. Kalleklev
Published 05/23/22
Fabianski reddet spenningen i toppen.  Tottenham gjorde jobben, nå må Arsenal gjøre sin.  Leeds i trøbbel.  Panel; Erik Thorstvedt, Robin Grov og Espen Ween.
Published 05/16/22
Det nærmer seg slutten av Premier League, og alt skal avgjøres. Espen og Helge har besøk av komiker Magnus Devold og imitator-kongen Kasper Foss. Dette var helgens PL-runde.
Published 05/09/22
Michael Jackson har gjort det utrolige, så hvem rykker ned? Hvem vinner ligaen? Og hvem skal til Champions League? Trevor Morley og Helge Kalleklev tar for seg helgens runde i Premier League, samt ser fremover mot de spennende avsluttende rundene.
Published 05/02/22
Arsenals unggutter.  Burnley post Dyche.  Målscoreren Joelinton.  Underspilte ordspill.  +++ Panel; Erik Thorstvedt, Mina Finstas Berg, Peder Mørtvedt og Espen Ween
Published 04/25/22
Liverpool-Manchester United er ett av fotballverdens største oppgjør. Helge har tatt en prat med en av dem som har spilt for begge lag i denne kortere spesialen.
Published 04/18/22
Status quo i tittelkampen. Ving- og quarterbacker i Nord London.  Frustrasjon på Old Trafford.  Teams-møte med Smith, Dyche og Hogson.  +++  Panel; Eivind Holth, Haakon Thon, Endre Lübeck og Espen Ween
Published 04/04/22
Fredagsunderholdning med norsk debutant.Ayling og Arsenals feiring.  Kane topp 10 i verden. Hva er galt med Brighton? +++ Panel; Jan-Henrik Børslid, Magnus Drivenes og Espen Ween
Published 03/21/22
Premier League-rundene slutter aldri å overraske, og etter denne ukens hendelser må vi sette av litt ekstra tid. Mina Finstad Berg og Jonas Bergh-Johnsen gjester podkasten denne gang. Programleder: Helge P. Kalleklev
Published 03/14/22
De Bruyne oppvisning. Dominerende vingbacker.  Arsenal i toppform.  Målfeiringer.  +++  Panel: Franco Roche, Simen Aasum, Haakon Thon og Espen Ween
Published 03/07/22
Burnley kan nok en gang klare seg mot alle odds. Hva er det i klubbens DNA som gjør det mulig? Helge har fått med seg Sean Dyche, som åpner opp om hva som virkelig betyr noe.
Published 03/04/22
Bielsa ferdig i Leeds. Eriksen tilbake.  Sterke inntrykk på Goodison.  Gratulerer Liverpool.  +++ Panel: Anne Sturød, Mats Arntzen, Peder Mørdtvedt og Espen Ween
Published 02/28/22
Liverpool kjemper på fire fronter, men kan de vinne alt? Helge har tatt en prat med stjerneback Andrew Robertson i et hektisk kampprogram.
Published 02/23/22
Kane gjenåpnet tittelkampen. Slaget på Elland Road.  Lukakus ballberøringer.  Mjauende Wood.  Kjempen Weghorst.  Panel: Ken Wassenius Nilsen, Erik Thorstvedt, Simen Aasum og Franco Roche fra Fantasyrådet, Espen Ween.
Published 02/21/22
Det er valentines Day, og vi oser vår fotballkjærlighet til deg. Hva har skjedd med Conte? Hvem rykker ned? Og hvem er fotballspillerne som ser ut som folkehøyskole-elever? Panel: Geir Sindre Breivik, Espen Ween og Helge P. Kalleklev
Published 02/14/22