Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Lejon Media
Urbildningsradion
Välkommen till Urbildningsradion. En avslappnad och smånördig underhållningspodd om armbandsur och allt som hör till. Bilder och annat vi pratar om hittar ni på vårt instagram. Där hittar ni också lite filmklipp, småintervjuer och extramaterial från inspelningarna. För mer information, besök urbildningsradion.se.Vi rekommenderar också communityn Klocksnack.se för ännu mer klocknörderi. Enjoy!
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 36 ratings
Klock-Folke!
Ännu bredare, ännu smartare. Folke är klockren!
Bibi_Ekorren via Apple Podcasts · Sweden · 06/21/20
Mycket bra blandning mellan nytt och gammalt. Extra roligt att höra KS profilerna. Bra jobbat!
klocknörd via Apple Podcasts · Sweden · 07/29/19
Inkluderande om klockor
En riktigt trevlig pod fullmatad med kunskap levererat på ett ödmjukt och inkluderande vis. Känns trevligt att lägga fokus på fakta, gemenskapen inom klockvärlden och fun facts snarare än exklusivitet och status.
Kure Kure Martin via Apple Podcasts · Sweden · 04/10/19
Recent Episodes
I veckans avsnitt av Urbildningsradion träffar vi paneraiexperten Palenkovich. Det blir nyhetsgenomgång och skvaller om vad Panerai hittat på denna märkliga vår. Albin dyker också upp för lite tips om sommarklockor och en kort presentation av vår franska avsnittssponsor ZRC. Enjoy!   See...
Published 06/28/20
I dagens avsnitt diskuterar Denke barnklockor med Folke, det blir intervjuer från event med Seiko och Klockmaster Globen samt ett snack om radhustripplar med vår vän Berns. Allt avslutas med frågor till Urbildningsradions urmakare Ingemar. Fullmatat, festligt och fartfyllt! Enjoy!   See...
Published 06/20/20
I dagens avsnitt tar Denke och Albin tempen på klockbranschen med nyheter, infall och vad som ligger top of mind i juni. Det blir fransk pop också!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 06/14/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »