Avsnitt 24 – Hang those flowers!
Listen now
Description
Vi pratar dialekter, hur man gör om sin födelsedag till en hel födelsedagsvecka (gissa vem av tjejerna som gör det…) och sen pratar vi om riktigt snabba tackkort efter fester. Riktigt bra tips till er brudar som blir kidnappade för möhippa nu under våren och vill tacka vännerna direkt efter! I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi om hur man bäst hänger upp blommor i taket och svarar vi på frågor angående annorlunda vigselringar med färgade stenar och diskuterar om man får byta vigselring flera gånger under livet eller om det är the one and only som gäller? Vad tycker ni? Passa på att skicka in frågor till [email protected] . Enjoy!
More Episodes
Vi pratar om årets alla fester och bröllop vi har framför oss och tipsar om att man ska våga bjuda vänner från förr som man inte umgås med längre. Det kan bli ett fantastiskt lyft för festen. I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi skor, framförallt bröllopsskor utan klack men vi fick även frågan...
Published 02/16/16
Vi har varit och poddat live på bröllopsmässan på grand hotell i Stockholm och ni får lov att lyssna på ett smakprov av det. Vi pratar också om att de är skottår och att alla borde ta tillfället i akt och fria!
Published 02/02/16