Avsnitt 21 – Livepodden!
Listen now
Description
Den 21 mars spelades denna livepodden in på en liten, intim bröllopsmässa ute i skärgården. Nu har vi fått tag i inspelningen från dagen via en videokamera så även ni får ta del av alla bra frågor i ”fråga bröllopskoordinatorn”. Tusen tack till Elsa Billgren som rattade mikrofonen ute i publiken och var konferencier under dagen och tack alla ni som vågade räcka upp handen och ställa frågor. Vi pratar bland annat om vad man ska tänka på när man har buffé på sitt bröllop, vad brudens mor bör ha på sig och när i planeringen det är lagom att börja med bordsplaceringen.
More Episodes
Vi pratar om årets alla fester och bröllop vi har framför oss och tipsar om att man ska våga bjuda vänner från förr som man inte umgås med längre. Det kan bli ett fantastiskt lyft för festen. I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi skor, framförallt bröllopsskor utan klack men vi fick även frågan...
Published 02/16/16
Vi har varit och poddat live på bröllopsmässan på grand hotell i Stockholm och ni får lov att lyssna på ett smakprov av det. Vi pratar också om att de är skottår och att alla borde ta tillfället i akt och fria!
Published 02/02/16