Avsnitt 19 – Boudoir, Mellis och Kakan
Listen now
Description
Vi pratar ”På bröllop med Kakan” som går just nu på Svt Flow, bröllopskonsultationer Johanna har på G och följetången kring Emilias och hennes mans ringar fortsätter… I ”fråga bröllopskoordinatorn” snackar vi bland annat boudoirfotograferingar och andra morgongåvor och ni får de bästa tipsen på vad man hittar på under brudskålsminglet – ett klassiskt misstag är för lite mat och för lång tids mingel utan information från toastmasters. Lyssna gärna via aCast-appen så ses vi på den stora LIVEPODDEN på lördag!!
More Episodes
Vi pratar om årets alla fester och bröllop vi har framför oss och tipsar om att man ska våga bjuda vänner från förr som man inte umgås med längre. Det kan bli ett fantastiskt lyft för festen. I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi skor, framförallt bröllopsskor utan klack men vi fick även frågan...
Published 02/16/16
Vi har varit och poddat live på bröllopsmässan på grand hotell i Stockholm och ni får lov att lyssna på ett smakprov av det. Vi pratar också om att de är skottår och att alla borde ta tillfället i akt och fria!
Published 02/02/16