Avsnitt 16- Red Carpet
Listen now
Description
Ett riktigt skrattigt avsnitt och det märks att Emilia ÄNTLIGEN är tillbaka, hurra! Låt oss gotta loss i ännu ett avsnitt om klänningar och vi utgår framförallt från galornas galor – Oscarsgalan såklart! Vi pratar lite stylingtips till brudklänningarna om man inte vill köra den klassiska brudlooken. Dessutom får ni ett riktigt supertips på hur man tjuvfotar vid provning av bröllopsklänning och framförallt så drar vi igång en TÄVLING där ni kan vinna biljetter till vår livepodd på Bröllopsmässan i Vaxholm.
More Episodes
Vi pratar om årets alla fester och bröllop vi har framför oss och tipsar om att man ska våga bjuda vänner från förr som man inte umgås med längre. Det kan bli ett fantastiskt lyft för festen. I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi skor, framförallt bröllopsskor utan klack men vi fick även frågan...
Published 02/16/16
Vi har varit och poddat live på bröllopsmässan på grand hotell i Stockholm och ni får lov att lyssna på ett smakprov av det. Vi pratar också om att de är skottår och att alla borde ta tillfället i akt och fria!
Published 02/02/16