Avsnitt 8 – Det är NU det händer! (Och lite nyår…)
Listen now
Description
GOTT NYTT ÅR! Ett festligt avsnitt som sig bör på nyårsafton. Vi pratar om ”gift vid första ögonkastet” som sågs under hösten på SVT Flow och Mia gissar vem som kommer hålla ihop efter programmet. Johanna berättar om några av sina vinterbrudpar och både Mia och Emilia tappar hakan över historien om breakdansaren som dök upp i kyrkan på ett av bröllopen… De första tårarna fälls i podden när vi pratar om vikten av NUET under sitt bröllop och i fråga bröllopskoordinatorn pratar vi bröllopsskor och gästböcker. Hoppas ni får en underbar vardagsfest idag, hashtagga gärna vad ni har på er, hur dukningen ser ut och allt annat härligt som händer denna onsdag när det är NYÅRSAFTON, vi ses 2015!
More Episodes
Vi pratar om årets alla fester och bröllop vi har framför oss och tipsar om att man ska våga bjuda vänner från förr som man inte umgås med längre. Det kan bli ett fantastiskt lyft för festen. I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi skor, framförallt bröllopsskor utan klack men vi fick även frågan...
Published 02/16/16
Vi har varit och poddat live på bröllopsmässan på grand hotell i Stockholm och ni får lov att lyssna på ett smakprov av det. Vi pratar också om att de är skottår och att alla borde ta tillfället i akt och fria!
Published 02/02/16