Avsnitt 7 – Julafton & Möhippor
Listen now
Description
GOD JUL fina lyssnare! Vi pratar julaftonsfirande och Johanna (eller grinchen som hon också kallas) berättar om sitt julmingel i lägenheten med en 3 meter bred julgran. Sedan pratar vi hippor i stora lass! Emilia berättar lite om sin möhippa som är den enda tjejfesten hon haft (eller fått) sedan hon var 17år. Johanna tipsar kring hur man lägger upp den långa festdagen på bästa sätt så alla orkar med. I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi om vad bruden får hinta eller inte om vad man vill göra och vem som ska bjudas… Vad tycker ni?
More Episodes
Vi pratar om årets alla fester och bröllop vi har framför oss och tipsar om att man ska våga bjuda vänner från förr som man inte umgås med längre. Det kan bli ett fantastiskt lyft för festen. I fråga bröllopskoordinatorn pratar vi skor, framförallt bröllopsskor utan klack men vi fick även frågan...
Published 02/16/16
Vi har varit och poddat live på bröllopsmässan på grand hotell i Stockholm och ni får lov att lyssna på ett smakprov av det. Vi pratar också om att de är skottår och att alla borde ta tillfället i akt och fria!
Published 02/02/16