Reviews
Synd dere går i samme fella som feks RR. Fra å være veldig bra med masse tilhørere og så gjemt på Schibsteds gravlund for populære podcasts.
lydtull via Apple Podcasts · Norway · 04/05/22
Kjempeidé av alle podcasttilbyderne å drive trafikk til sin egen unike app. Har alle redaktørene vært på samme kurs? Dette skjer jo med alle podcaster for tiden. Det er det vi vil ha, fjorten forskjellige applikasjoner å høre podcaster på. Fulgt podcasten siden Trump var en spøk. Det er bare å...Read full review »
Sorg og undring via Apple Podcasts · Norway · 04/05/22
Har fulgt podcasten siden 2016 og vil takke for mye bra innhold! Det har vært interessant å høre på spennende temaer, nyheter og debatter, anbefales! 😊
Villmarken via Apple Podcasts · Norway · 04/05/22
Kapitalist🐷.
N-J-S. via Apple Podcasts · Norway · 03/28/22
Forlater med tristhet denne podcasten nå som den havner i egen podcast app. Trist utvikling. Skjer ikke at jeg bytter podcast app.
ChrisNorway via Apple Podcasts · Norway · 03/25/22
Anbefales!
krimaba via Apple Podcasts · Norway · 03/10/22
Dette er en over middels bra podcast synes jeg, men med forbedringspotensiale. Det er mye avbrytelser og tullete kjekkaseri fra Anders Giæver, og mye dårlig engelsk uttale. Det irriterer. Hanne Skartveit synes jeg er knallgod hver gang! Jingelen til podcasten må jeg også ærlig si er helt...Read full review »
N-J-S. via Apple Podcasts · Norway · 01/06/22
Så kjekt å høyra på dere . Dette er kveldens høgdepunkt . Info frå dag / helg om det politiske høgdepunkt for dagen. Ser fram til nye podcast i året som kjem 2022. Fin , fin julehøgtid til dete alle 🙌🙌🙌🎅
Thune/ Andersen via Apple Podcasts · Norway · 12/17/21
Liker podcasten, og begge to som programledere. En av de få faste vi hører på i heimen - og som fortsetter å være faste. Veldig bra!👍😊
Motion blur via Apple Podcasts · Norway · 08/05/21
The first thing that happens I was
fjfjhfhddhjdh via Apple Podcasts · Norway · 07/09/21
Liker poden men Giævers kaffeslurp er forstyrrende
tittentittentei via Apple Podcasts · Norway · 06/16/21
Slutt å slurp Gjæver!!!!!!!!!!
aeeasd via Apple Podcasts · Norway · 06/15/21
Strålende å ha slike gjester - flinke - med glimt i øyet!
FungFolk via Apple Podcasts · Norway · 06/05/21
Hei - denne Podcasten syncer fortsatt på Mac, men har stanset på 30. April på iPhone? Whuz up?
Xystein via Apple Podcasts · Norway · 05/27/21
Har dere sluttet med Apple ?
Bentosaurus via Apple Podcasts · Norway · 05/21/21
Flere enn meg som har 30.4.21 som siste tilgjengelige episode hos Apple?
Langtidsbruker via Apple Podcasts · Norway · 05/18/21
trøndere i denne podcasten
andreboller via Apple Podcasts · Norway · 04/14/21
Giertsen er strålende, veldig fint å få perspektiver som ikke er formet og filtrert av en nyhetsredaksjon. Giæver gjør vanligvis en flott jobb, stiller gode kontrollspørsmål til panel og gjester uten å være aggressiv og nedlatende. Hanne Skartveit er dyktig og Tone Sofie Aglen er også top notch....Read full review »
Jonas-norway via Apple Podcasts · Norway · 04/08/21
Shazia Majid er definitivt det beste som har skjedd denne podcasten etter at Frithjof forsvant! Podden var på vei til å skli rett ut i å fungere som et Senterparti-propagandakontor idet han ble borte og den oppblåste trøndermafiaen ramla inn døra. Episoden der trøndergjengen diskuterer «hva er...Read full review »
Praha96 via Apple Podcasts · Norway · 03/11/21
Fin oppdatering av dagens hendelser med reflekterte analyser. Korte, fine episoder. Episodene med Giertsen er høydepunkter, han fremstår som en meget god journalist.
einar85 via Apple Podcasts · Norway · 03/01/21
...og setter pris på forandring og nye stemmer innimellom,men Shazia Majid høres mer ut som en politiker med en agenda enn en kommentator med en analyse.
Trond67 via Apple Podcasts · Norway · 02/24/21
Hvis det er slik at Astrid Meland ikke skjønner smittevernreglene må hun la være å prate om dem. Denne podcasten er i utgangspunktet for bra til å skape forvirring. Synd at hun får så mye taletid med tullprat.
LunaMiomi via Apple Podcasts · Norway · 02/11/21
Høre på omtrent hver dag, og jeg er fan av pod’en. Men hvis Leif Welhaven skal bli «fullverdig medlem» håper jeg han får seg en mikrofon... Og mer fotball? Trenger vi det? Tror ikke det. Men uansett, stort sett bra.
Pinamor via Apple Podcasts · Norway · 01/27/21
Lydkvalitet/produksjon har forbedringspotensial. tidvis mye gjenklang. skjønner at noe er via hjemmestudio men noen må vel stå for den ferdige produksjonen og sluttproduktet? for mye "øøøøøø"-journalistikk. Få mer "to the point"-setninger som ikke bruker evigheter på å komme til...Read full review »
norwjake via Apple Podcasts · Norway · 01/26/21
Gode vinklinger på både valg i USA og hjemlig pandemi de siste uker og måneder. Så er det utrolig spennende å følge med på hver sending om Per Olav Ødegård klarer å fullføre en hel setning. Stort sett går ikke det.
Leowoll via Apple Podcasts · Norway · 01/18/21
Podkasten deres er mye bedre uten Giertsen. Jeg har nå har sluttet å høre på fredager for å slippe hans selvfølgeligheter og lite oppdaterte spørsmål.
Helen Lips via Apple Podcasts · Norway · 01/15/21
OMG
Nav Navlebeskuelse - gutta boys
britkaa via Apple Podcasts · Norway · 01/09/21
I dag var Valgjerd gjest og dere snakker om hennes tittel, behovet for sekundærbolig og vin! Omorganisering i staten ble ikke nevnt med et ord! På tide å ta med Tone Sofie Aglen på fredager kanskje 🤓
ewa oscar via Apple Podcasts · Norway · 12/04/20
Veldig kjekt med litt serieprat innimellom😀👍 Enig i at uhyggen i Windsor sniker seg inn. Et redselskabinett av forkvakla umenneskelighet. Grøss😳😖
Hoplanda via Apple Podcasts · Norway · 11/17/20
Under dagens episode kunne dere roet ned Crown-praten. For oss som ikke har begynt på sesong 4 ennå ble dette veldig spoilete.
Vaskeropp via Apple Podcasts · Norway · 11/16/20
Om hvorfor dere går / teller skritt. I slike mengder. Vil gjerne høre.Politisk fra Norden alle land. Ellen
Ellenpropellennarvik via Apple Podcasts · Norway · 11/16/20
Denne podcasten tapte seg veldig den dagen Frithjof Jacobsen fikk fyken. Dag etter dag om Trump er utmattende. Særlig når dere ikke bringer inn noen nye perspektiver. Det blir for grått og selvfølgelig. Valget i USA er helt usannsynlig overeksponert i norske medier. Jeg tror nordmenn blir dummere...Read full review »
Pur Humbug drummer via Apple Podcasts · Norway · 10/15/20
Dette ble for mye trønder som har problemer med å formulere seg! Slitsomt å høre på
foreløpig fast lytter via Apple Podcasts · Norway · 10/12/20
Burde kun vært Giæver og Giertsen dette. Fin erstatning for gode gamle Joffen
fredriksjohannes via Apple Podcasts · Norway · 09/19/20
Fantastisk. En god blanding av analyser på både høyt og lavt nivå. En stor bukett med de beste av de beste. Giertsen har som fast fredagsmakker gjort denne podcasten enda sterkere! Fortsett det gode arbeidet.
K. Olsen via Apple Podcasts · Norway · 08/30/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »