Fed, jordnær og nysgerrig podcast
Denne podcast og så inspirerende og fyldt med liv, realistisk optimisme og lykkes med på så mange punkter at tydeliggøre alt det vanvittig, seje og sjove biologien indebærer, når man enten selv vil nørde eller bare vil lytte til hyggeligt, umiddelbart nørderi formidlet af den skønne duo Vicky Knudsen og Johan Olsen. Jeg anbefaler alle at høre det - garanterer for at du som minimum enten opnår ny viden og forståelse eller har fornøjelsen af hyggelige samtaler mellem mennesker, hvis engagement får mit humør helt i top. Hver. Eneste. Gang. Jeg har med denne podcast fået øjnene op for en interesse, jeg altid har haft, for biologien og i særdeleshed det at nørde og formidle den. Jeg læser til folkeskolelærer og skal undervise i biologi. Efter mit møde med VildT NaturligT, leger jeg nu også med tanken om at læse biologi på uni i stedet og derefter gå i en formidlingsretning, så der er mulighed for virkelig at nørde det helt igennem og blive ekspert i noget mere specifikt og opnå generel stor viden om biologi i bredt format. Tak for at vække en lille ild i mig!
Biologimussen Ida via Apple Podcasts · Denmark · 01/13/22
More reviews of Vildt Naturligt
Virkelig godt program/podcast. Jeres entusiasme og gode humør er en fornøjelse.
MBirkegård via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/20
Jeg har altid været interesseret i naturvidenskab, men mere mat, kem, fys, datalogi - ikke rigtigt gummistøvle-biologi - før nu! Jeres entusiasme, glæde, viden og interessante gæster har smittet mig :) Jeg har for nyligt øvet fuglelyde og artsbestemt fugle i Assistens Kirkegård med stor...Read full review »
Marc3812 via Apple Podcasts · Denmark · 04/26/22
Kaj
Med personligt overskud og selvironi formidler værterne oprigtig begejstring for naturoplevelser og ægte videnskabeligt nørderi. Uanset om det drejer sig om sjove dyrelyde eller HOX-gener er det svært ikke at lade sig rive med. Man bliver klogere, gladere og sikkert lidt venligere af at lytte til...Read full review »
Goldencalves via Apple Podcasts · Denmark · 10/01/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »