Ne álljatok le
Nagyon jó műsor, érdekes dolgokról van szó. A minőség rengeteget javult. Volt egy-egy adás, ami viszont Podcast formában nem volt élvezhető mert túl sok volt a vizuális tartalom a YouTube számára. Ha ez elsősorban az előbbi platformra készül akkor a tartalom is legyen ennek megfelelő. Legjobb adások amikor vendégek vannak, sok érdekes tény és tapasztalat hangzik el “külső” forrásból.
Benyo23 via Apple Podcasts · Hungary · 01/29/21
More reviews of Villanyóra Podcast
Javasolnék egy ivós játékot: amikor elhangzik a műsorban hogy Ioniq igyál egyet...garantált a berúgás. Borzalmas. Az egy dolog, hogy katasztrofalis a hang minőség, de hogy ezt a középszerű autót Istenítik benne 5 percenként, az egy vicc. OK tényleg nem rossz az az autó, de azért kezeljük már a...Read full review »
Mon500se via Apple Podcasts · Hungary · 11/27/20
Valahogy a hangon kéne még csiszolni picit. Tibor mindig sokkal halkabb Péterhez képest.
villanybojler via Apple Podcasts · Hungary · 01/09/20
Edzőteremben hallgatom, remekül kikapcsol és így duplán hasznosan telik az időm. Szakmabeliként hallgatva is érdekes és informatív. Esetleg azt emelném ki, hogy lehetne több meghívott beszélgetőpartner különböző határterületekről: energetika, fenntarthatóság, környezetvédelem, gépészet,...Read full review »
Hoki93 via Apple Podcasts · Hungary · 01/05/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »