Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NPO Radio 1 / EO
Virusfeiten
Als het over het coronavirus gaat, hoor je vooral over maatregelen en over meningen. Wat je veel minder hoort zijn de feiten. Hoe ver zijn wetenschappers in hun strijd tegen corona. Wat komen ze elke dag te weten over het virus en over de beste manier om het te bestrijden. Daarover gaat Tijs van den Brink in de EO-podcast Virusfeiten in gesprek met wetenschappers. Vaste gasten: intensivist Diederik Gommers en viroloog Marion Koopmans, beiden van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 88 ratings
Perfect
Zeer goede betrouwbare podcast met Gommers en Koopmans als echte deskundigen. Leuk en boeiende objectieve informatie met de goede presentator Thijs van den Brink.
Emiel2013 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/08/21
Op wenken bediend..
Net na mijn vorige reactie te hebben verzonden zie ik dat de nieuwste aflevering juist over deze vragen gaat, dank! (Na beluisteren aflevering: Toch blijf ik het jammer vinden dat de echt kritische vragen niet gesteld worden. Het gaat er allemaal heel gezellig, informeel en bijna...Read full review »
Birdy.439 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/09/21
Recent Episodes
Published 01/13/22
Niet langer de beperkte ic-capaciteit bepaalt wat we doen in de strijd tegen het virus, maar het veel grotere aantal ziekenhuisbedden. De ruimte ontstaat doordat omicron echt milder is dan de vorige variant van het coronavirus. Dat bespeurt Diederik Gommers in de nieuwste aflevering van...
Published 01/13/22
Het gaat al een paar weken nergens anders over in Virusfeiten: Omikron. Ook vandaag raken Tijs van den Brink, Marion Koopmans en Diederik Gommers er niet over uitgepraat. De nieuwe variant kan namelijk een hoop ellende veroorzaken. Het lijkt nodig om nieuwe vaccins te ontwikkelen, en in de...
Published 12/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »