Hur kan jag ha missat denna, gör inte om mitt misstag!
Tänk om jag hade hittat denna podd för ett år sen, många sömnlösa nätter hade besparats och tänk alla de härliga skratt jag fått utspritt under en längre tid. Linda Hörnfeldt gör den här podden så bra och jag älskar den för att 1, vi har samma ålder och därför lägger hon för mig ett bredare perspektiv även om vi i övrigt är från olika målgrupper samt 2 hon blandar swengelska hej vilt, ger tips och råd som utvecklar och får mig känna mig som en del i influenser-Sverige (är det ett ord?!?! 😂😂) Vill du veta hur de stora influenserna av Sverige tänker om smått och gott - missa inte denna podd! Varma tacksamma kramar Anneli
Lallali via Apple Podcasts · Sweden · 04/02/18
More reviews of We Are Influencers
En podd som är perfekt för den som är intresserad av sociala medier. Bra samtal, skönt att lyssna på, lärorikt och jag har lärt mig mycket av det som sagts och tipsat om. Anledningen mitt betyg är 4 av 5 är pga att avsnitten kommer för sällan, önskas oftare samt att det blir fler samtal med...Read full review »
hej…. via Apple Podcasts · Sweden · 01/01/18
Intressant
Julia SW via Apple Podcasts · United States of America · 04/19/17
Alltid lika glad då ett nytt avsnitt släpps. Superbra gäster, informativt och peppande. Plus bra längd på avsnitten, bra ljudkvalla & proffsigt. Heja Better Bloggers.
Amandajnsn via Apple Podcasts · Sweden · 12/10/15
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »