Episodes
A mai napon iskolánk stúdiójában vettük fel az adásunkat. Besélgettünk egy kicsit a nagy visszatérésről és az oltás utáni tapasztalatokról. Mindezeket egy nagyon speciális vendéggel, Rékával tettük.
Published 05/27/21
Published 05/27/21
Úgy gondoltuk érdemes beszélni picit, a vakcinákról és a fiatalaok beoltásáról... Mivel mégis csak mi megyünk vissza május 10.-én suliba és sokak közülünk messze nincsenek beoltva, sőt a regisztrációt sem sikerült megcsinálni az oldal hibái miat... 
Published 04/22/21
Kis alkotói szabadság után visszatértünk egy érdekes témával. Fogadjátok szeretettel, jó szórakozást! 
Published 04/15/21
Az időutazással nagyon sok ember foglalkozott már, mind tudományos téren és persze rengeteg feldolgozás született a filmiparban is. De tényleg úgy működik, mint a filmekben? Mit tennénk, ha képesek lennénk utazni térben és időben egyaránt?
Published 03/16/21
A mai műsor témája a valószínűleg mindenki által ismert, de kevésbe tudatos téma, a Generációs különbségek, illetve ezek kihatása mindennapjainkra.
Published 03/02/21
Már a második vendégünket fogadtuk a Weekly Talk stúdiójában. Ezúttal egy sok területen tevékenykedő, tapasztalt személy látogatott el hozzánk, aki a tudatosság fontosságáról mesélt nekünk.
Published 02/23/21
Érdekes témát beszéltünk ma át. A főzés nagyon sok mindenben könnyíti meg az életünket, de mi van akkor, ha nem tudunk főzni? 
Published 02/16/21
Mai adásban arról beszéltünk, hogy miért tanulunk? Mi az ami tényleg számít a munkakeresés idején diploma, szakma? Valamint említésre került a hamarosan következő Valentin nap is. Jó szórakozást kívánunk. 
Published 02/09/21
Fitalok körében első autó, jogosítvány megszerzése. Ki mit használna inkább. Kocsi vagy tömegközlekedés?
Published 02/02/21
Ebben a podcastben egy megosztó témát hoztunk el, ami nem más, mint az öltözködés és hypbeastség. Erről egy különleges vendégünk fog beszélni, aki igen sokra vitte 17 évesen, emellett a mai főtémánkban is igen komoly ismeretekkel rendelkezik.
Published 01/26/21
Az eheti adásunk témája az első podcastunkra jött visszajelzések és egy hallgatónk által javasolt téma, a social media befolyása az életünkre.
Published 01/19/21
Megnyitottuk életünk első podcast csatornáját ezzel együtt az első adást is.
Published 01/13/21