Hulde aan de makers
Prachtige podcast. Een aanrader voor iedereen. Vooral de aflevering over Uif was mooi en verrassend. Ik zie uit naar nieuwe afleveringen.
derijk via Apple Podcasts · Netherlands · 11/17/19
More reviews of Aangenaam
Hele fijne podcast! Edda heeft een prachtige stem en het tempo van de podcast is heel ontspannend. De verhalen over de namen zijn heel divers en altijd heel mooi verbonden aan verhalen over levens van echte mensen. Ik hoop dat er nog meer afleveringen komen!
groetjes uit deventer via Apple Podcasts · Netherlands · 12/13/21
Wat een origineel concept voor een aangename podcast. Namen zijn belangrijk en er is veel over te vertellen. Ik hoop dat er een nieuwe serie komt. Wat dacht je van naamsverandering? Er zijn mensen die vinden dat hun voornaam niet (meer) bij hun past. Of als men van gender verandert. Ik vind dat...Read full review »
Carien2 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/24/19
Wat heb je een mooie podcast gemaakt over Uif&Uif, Edda. Het was natuurlijk ook een bijzonder verhaal. Maar met het gesprek met ‘dé verpleegster’, de peiling op straat en de historische radiofragmenten, is het een prachtig geheel geworden. Mooi door jou aan elkaar gepraat en in elkaar gezet....Read full review »
Pluif via Apple Podcasts · Netherlands · 08/28/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »