Samhällsviktigt!
Extremt intressant och välgjord podd! Jag gillar Kalle starkt redan sen innan, men ännu mer i samband med podden, informativt och otroligt inspirerande innehåll. Patriks kunskaper och erfarenheter verkar oändliga, och ger idéer och aha-upplevelser i varje avsnitt. Älskar också att de verkligen tar sig tiden att gå igenom ämnen på djupet! Många poddar hastar igenom sina ämnen för att hålla nere längden på avsnitten eller så består ett 1,5-timmesavsnitt av hälften reklam - Inte denna! Patrik och Kalle inser vikten av att folk faktiskt får lära sig ta hand om sig själva och klara sig själva i en eventuell kris, och hastar inte igenom något, även om Patrik säkert skulle kunna hålla på i minst 3 timmar per gång! Detta är en samhällsgärning på hög nivå.
Koffemon via Apple Podcasts · Sweden · 06/04/21
More reviews of I väntan på katastrofen
Kalle är en klippa och Patrick är ett geni! Bra lagomt lättsamt och kul. Även om ämnet är viktigt och allvarsamt. Tack för att ni gör detta!
Ultrafarsan via Apple Podcasts · Sweden · 02/22/21
👍
JNilssson via Apple Podcasts · Sweden · 02/11/21
Sjukt bra podd med massa nyttig information om hur man ska skydda sig i vårt sårbara samhälle. Man får sig en tankeställare om vad som är viktigt i ens liv. Kommer lätt lyssna i 14 år till!
Chaddis89 via Apple Podcasts · Sweden · 03/18/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »