Μικροαστεία
Listen now
Description
Ο μικροαστός με ενοχλεί κάθε μέρα και για κάτι νέο και εδώ και καιρό παγιωμένα μόνο και μόνο που με αναγκάζει να χρησιμοποιώ αυτήν τη λέξη, την οποία και θεωρώ τόσο παρωχημένη. Αυτό το επεισόδιο είναι σκέψεις που τις συντηρώ ίδιες στο 90% τους τα τελευταία 12 χρόνια, όμως επειδή μέρα με τη μέρα έρχομαι σε όλο και μεγαλύτερη τριβή, πλέον μάλλον μπορώ να τις εκφράσω και να τις στοιχειοθετήσω καλύτερα. Συγγνώμη εκ των προτέρων για όσες φορές ξαναανακαλύψω τον τροχό. 
More Episodes
Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ, αν το τάδε άτομο που κατέληξε να γίνει meme, είτε γιατί του πήραν συνέντευξη στον δρόμο, είτε γιατί συμμετείχε σε ένα reality, γιατί έκανε ένα άστοχο σχόλιο στο internet, επηρεάστηκε από αυτό; Αν είναι εντάξει με αυτό; Και αν δεν είναι εντάξει με αυτό και μετά κάνει και...
Published 08/18/22
Published 08/18/22
Λίγο-πολύ σχολιασμός στο για ποιο λόγο η όλη φάση των υποστηρικτών σε ότι ακτιβιστικό θέμα προκύπτει, παραπέμπει περισσότερο σε αφελείς οπαδούς των Democrats, παρά σε συνειδητοποιημένους ανθρώπους που γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους αγωνίζονται (για ότι αγωνίζονται).
Published 01/24/22