Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Thijs Lindhout
100% Inspiratie Podcast
Thijs Lindhout gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt? Hij interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes. Een must voor iedereen die meer uit het leven wil halen! Leef intens!
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 375 ratings
Voor mij de onbetwiste nummer 1 podcaster op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Thijs lijkt de enige binnen zijn groep van peers te zijn bij wie het echt om de gast gaat en waarbij Thijs uit oprechte interesse en verwondering zijn vragen stelt. Prachtige gesprekken elke keer!
Antoinette N. via Apple Podcasts · Netherlands · 02/17/21
Ali B
Tjee, Ali, wat een super inspirerend gesprek. Mooi dat Ali laat zien wat hij vindt, voelt en zijn weg uitzet. Heb inderdaad met een notitieblokje dit interview geluisterd. Dank je wel!
Milou ohv via Apple Podcasts · Netherlands · 07/06/20
PowerMindcoach
Wat gaaf om op deze manier mensen te kunnen inspireren!
PowerMindcoach via Apple Podcasts · Netherlands · 05/28/20
Recent Episodes
Jaap Bressers liep een hoge dwarslaesie op toen hij op vakantie in Portugal in een golf dook. Dit is een keerpunt in zijn leven. Niet alleen fysiek, want Jaap zit voor de rest van zijn leven in een rolstoel en kan zijn handen niet bewegen. Maar ook mentaal. Zijn missie, mindset en positiviteit is...
Published 03/29/21
Welke liedjes hebben op jouw leven een grote indruk gemaakt? Welkom bij een bijzondere aflevering. Een dubbel interview! Matthijs Kooiker is 'De Podcastgast'. Hij heeft zichzelf dit jaar het doel gesteld om in 100 podcasts aanwezig te zijn. Ik interview hem kort over dit bizarre en ambitieuze...
Published 03/22/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »