Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Mikael Syding och Ludvig Sunström
25 minuter
Praktiska tips och funderingar om investeringar, utveckling, utbildning, karriär, att lyckas och bli lycklig. Hedgefondförvaltaren Syding och homeostaskrossaren Sunström blandar empiri och filosofi om investeringar, samhälle, teknik mm.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 399 ratings
Stor favorit
En veckofavorit. En av få poddar som det inte riktigt finns några alternativ till. Bra konkreta samtalsämnen och tidsmässigt är den perfekt, less is more!
Tovatorsten via Apple Podcasts · Sweden · 11/28/17
Trevligt och mycket intressant!!
Trevligt och mycket intressant!!
O fffe via Apple Podcasts · Sweden · 11/08/17
Matnyttigt
Från nästan varje podd får man med sig något konstruktivt att applicera i sin vardag. Rekommenderar för tillfället den här podden till alla oavsett om man är börshaj, en glad amatör eller en tänkande individ som är vetgirig och vill vidga sina vyer.
Hd7vh526 via Apple Podcasts · Sweden · 10/25/17
Recent Episodes
Published 09/26/22
Finanskursen börjar söndag 2 oktober. Läs mer på hemsidan www.Finanskursen.se och gå med innan söndag om du vill lära dig hitta, analysera och investera i aktier och vara förberedd inför kommande 12 månader, i takt med att börsen bottnar.   I detta avsnitt pratar vi om böckerna "How the World...
Published 09/26/22
Har du en bevakningslista? Det borde du ha – inför närmaste året.  För då kommer det sannolikt ges många bra köptillfällen; dels i bra beprövade bolag man kan behålla i 5-10 år, men också i vissa techbolag som antingen är nära, eller redan är ledande aktören inom en växande marknad, med fortsatt...
Published 09/19/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »