Description
הסיבות והפתרונות לאיחורים כרוניים, אחד ממשבשי-היחסים הכי גרועים שיש
25 שעות ביממה הוא קונספט לניהול זמן והתנהלות בתוכו שמתבסס על כלים שפיתחתי במטרה להפיק חיים שמתקרבים ככל הניתן למה שרצוי על פני המצוי.
ב25 שעות ביממה אני רוצה לתת לאנשים את הכלים, שפיתחתי - באמצעות למידה וניסיון מקצועי ואישי - לעצב את החיים שלהם כך שכלי הזמן שעומדים לרשותם יתאימו באופן אופטימלי לשימושים הרצויים בהם.
הפרויקט הוא תוצאה של קריירה שבה נעתי על הציר שבין ניהול בכיר בתחום התקשורת לבין עצמאותי כיוצרת ויועצת פרטית לארגונים ומנהלים. מגובה בהרבה למידה אישית ואקדמית, אצא בכל פרק בפודקאסט למסע בעקבות שאלה שקשורה לניהול זמן - נושאים מהסוג שלא תמיד מתעכבים ושואלים לגביהם שאלות כמו מה הסיפור של מאחרים כרוניים? כמה עולה שעת אמא, העבודה הכי לא מתומחרת בעולם? האם יש בכל זאת יתרונות בהתבודדות שנכפתה עלינו? ובפרק הראשון שמובא פה - האם האפשרות הדיגיטלית שלנו לעשות הרבה דברים בו זמנית היא ברכה או קללה?
רותי רודנר היא יוצרת תוכן עצמאית, כותבת ומפתחת פורמטים, שכיהנה בתפקידים בכירים בתקשורת הישראלית ובהם סמנכ"לית תוכן במשרד הפרסום מקאן אריקסון, מנהלת פיתוח בשידורי קשת, יועצת תוכן לגוגל ישראל ועוד. תכנים נוספים ברוח 25 שעות ביממה אפשר למצוא באתר הבית שלה: https://25hrsaday.com/
See omnystudio.com/listener for privacy information.
אנחנו חושבים שאנחנו מנצחים את הזמן כשאנחנו ממעטים לישון, גונבים כמה שעות לתוך הלילה מהבזבזת חיים הזאת, השינה… אבל האמת הפוכה: חושבים שאנחנו מאריכים את ימינו בעוד שבפועל אנחנו מקצרים לעצמנו את החיים.
כל המחקרים מראים שבוגרים צריכים לישון מינימום שבע שעות. בריאות הגוף, המוח והנפש נפגעות בהדרגה...
Published 09/29/22
כל עולם העצות עסוק בעצם בדבר אחד: בלגרום לאנשים לפעול, לגרות אותם לשנות את מצבם. מי במסלולי לימוד או אימון מפרכים, ומי במשפטי עידוד הרוח, שמנסים לנסח איזה אמת חיים והופכים להיות מנטרות פופולריות.
אבל מה באמת עובד? מה גורם לאנשים לקום בבוקר ולעשות משהו שממש לא בא להם לעשות לטובת איזה מטרה עתידית?...
Published 09/13/22