Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Podplay
Matresan
Med Jenny Alversjö och Erik Videgård. Äntligen en podd i njutningarnas tecken! I Matresan fördjupar sig Jenny och Erik i mat, dryck och de upplevelser vi får i samband med dessa. Matresan tar dig med på restauranger, resor och är fylld med tips och råd till dig som gillar detta.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 42 ratings
Bästa matpodden
Älskar kombinationen av ett ödmjukt proffs på elitnivå med en nyfiken, proffsig amatör, där inga frågor är dumma. Gillar din stil Erik, opretentiös, förenklar och gör det lätt att vilja lära mer, vilja laga mer mat och njuta av maten. Gillar din stil Jenny, du är rösten för oss amatörer som vill...Read full review »
lisa lisan via Apple Podcasts · Sweden · 10/22/21
Fantastisk matpodd!!!
En härlig podd, med spännande och lärorikt innehåll från resor och liv 😀 mycket trevligt att det även lagas mat vid poddinspelningen 😁
magu81 via Apple Podcasts · Sweden · 10/10/21
Toppenpodd!!!
Toppenpodd!!!
kaerrma via Apple Podcasts · Sweden · 10/02/21
Recent Episodes
Published 04/07/22
Jenny tar den enkla vägen med äggulor vilket kan sluta i förskräckelse. Erik vill ha gröna fingrar. Resan till Malmö avslutas med att två trötta poddare får ta taxi men väl tillbaka i studion blir det livat med både lammgryta och Rioja.
Published 04/07/22
Jenny och Erik sitter på ett tåg som tar evigheter då någon limmat fast sig på spåret. Väl framme i Malmö njuter de av utsikt och en sen middag bland molnen. Det besöks kinesiska hål i väggen och en krogklassiker i ny kostym. Väl hemma får Jenny en äkta Poke och Erik ondgör sig över idiotiska...
Published 03/31/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »